Dovada că iubirea lor nu s-a stins! Cum au fost filmați Adelin și Ștefania, foști concurenți la Puterea Dragostei

Adelina și Ștefania, foști concurenți la Puterea Dragostei, se iubesc la fel de mult ca-n prima zi!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Adelin și Ștefania au format primii un cuplu la Puterea Dragostei, iar după mult timp au fost descalificați din emisiune, după ce au încălcat regulamentul și s-au văzut în afara camerelor de filmat.

  În imagine se pot observa cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei distrându-se în timp ce se îndreaptă spre o locație. Adelina îl filmează pe iubitul ei, Adelin, în timp ce conduce, iar în dreptul filmulețului scurt de câteva secunde, fosta concurentă Ștefania a adăugat și o inimioară, semn că relația celor doi este frumoasă și că se iubesc la fel de mult ca în prima zi!

  Citeste si: Andreea Arsine și Ion Surdu, campionii Exatlon sezonul 3! Primele declarații după încheierea competiției

  fara descriere

  Citeste si: Ion Surdu, campionul Exatlon sezonul 3 la masculin!

  Citeste si: Andreea Arsine a câștigat trofeul Exatlon sezonul 3! Ea este învingătoarea din Marea Finală Exatlon sezonul 3

  Adelin de la Puterea Dragostei, la Exatlon

  Adelin și Ștefania s-au cunoscut la Puterea Dragostei, acolo s-au îndrăgostit, iar relația lor a continuat și după ce au părăsit competiția prin descalificare. Adelin și Ștefania au încălcat regulamentul emisiunii și s-au văzut în afara filmărilor, astfel ei fiind descalificați. Povestea lor de iubire continuă însă și în afara emisiunii.

  Deși au fost de nedespărțit de când au părăsit Puterea Dragostei, Adelin se gândea să plece departe de Ștefania. El își dorește să fie concurent la Exatlon.

  ”Am jucat 6 ani fotbal, am făcut ciclism, schi, iar în ultimii ani mult fitness. Sunt pregătit de Exatlon și tare mult aș vrea să ajung să-mi încerc puterile în această competiție”, declara Adelin, recent, pentru wowbiz.ro.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate