Dragoș Dolănescu nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Fiul regretatului artist a fost nevoit să muncească în timpul facultății: „Mergeam să lucrez în construcții. Am spălat vase”

Fiul lui Ion Dolănescu a dezvăluit cum reușea să aibă bani în perioada studenției.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Acum, Dragoș Dolănescu are o viață bună, în care grijile materiale nu îl apasă deloc pe fiul regretatului interpret. Totuși, atunci când era tânăr, acesta a fost nevoit să își câștige existența.

Iată că politicianul nu a stat cu mâinile în sân și, în perioada în care era student, acesta a avut diverse locuri de muncă, unele mai grele, altele mai ușoare.

Dragoș Dolănescu student, Dragoș Dolănescu politician, Dragoș Dolănescu dezvaluiri

Dragoș Dolănescu

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Gheorghe Turda a vorbit despre relația Mariei Ciobanu cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Nu s-a ferit să dezvăluie acest lucru: "O știu de pe vremea când era cu solistul Florea Burnea"

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: O femeie gardian, filmată în timp ce sugea degetul unui deținut într-o închisoare. Imaginile au fost făcute publice| VIDEO- stirileprotv.ro

Dragoș Dolănescu, amintiri din studenție. Omul politic a învățat pe propria piele cât de grea este munca fizică

Încă de tânăr, Dragoș Dolănescu a cochetat cu străinătatea. De ani buni, acesta s-a stabilit în Costa Rica alături de familia sa.

Acolo, viața fiului regretatului interpret român este destul de roz, și asta pentru că bărbatul a reușit să își construiască o carieră destul de solidă în politică.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu a avut însă nici pe departe o situație materială atât de bună în perioada în care era student. Pe vremea aceea, bărbatul pleca câteva luni pe an la New York, însă nu pentru a se distra și a se bucura de locurile noi, ci pentru a pune osul la treabă.

Pentru a se putea întreține, Dragoș a fost nevoit să se angajeze în construcții, un domeniu extrem de epuizant din punct de vedere fizic.

În acea perioadă, politicianul a cărat cărămizi. Însă acesta nu a fost nici pe departe singurul loc de muncă al omului politic din perioada în care situația materială îi dădea mari bătăi de cap.

„Am muncit în timpul facultății. Aveam o familie extraordinară la New York, care ne primea. Tot timpul mă duceam, patru luni pe an, mergeam să lucrez în construcții, stăteam cu alți români.

Am spălat vase și în Israel, pentru a strânge bani la fel că orice copil care era la facultate.”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru un post de televiziune.

Dragoș Dolănescu student, Dragoș Dolănescu politician, Dragoș Dolănescu dezvaluiri

Fiul lui Ion Dolănescu a dezvăluit cum reușea să aibă bani în perioada studenției.

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Ce a putut să spună Dragoș Dolănescu despre averea Mariei Ciobanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: "Nu i-au plăcut petrecerile, ca lui taică-miu!"

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Locul în care Maria Ciobanu merge ori de câte ori vine în România! Steliana Sima ne-a dezvăluit unde își dorește "Ciocârlia muzicii populare" să ajungă în fiecare an...

Frații Dolănescu, din nou la cuțite! De la ce a pornit totul de această dată: "Nu este pentru prima oară când mă atacă"

Maria Ciobanu, gest neașteptat la o lună de la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Ce a făcut mama celui de-al doilea copil al regretatului artist: „Mi-a fost frică de ea”

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies