Dragoș Dolănescu nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Fiul regretatului artist a fost nevoit să muncească în timpul facultății: „Mergeam să lucrez în construcții. Am spălat vase”

Fiul lui Ion Dolănescu a dezvăluit cum reușea să aibă bani în perioada studenției.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Acum, Dragoș Dolănescu are o viață bună, în care grijile materiale nu îl apasă deloc pe fiul regretatului interpret. Totuși, atunci când era tânăr, acesta a fost nevoit să își câștige existența.

Iată că politicianul nu a stat cu mâinile în sân și, în perioada în care era student, acesta a avut diverse locuri de muncă, unele mai grele, altele mai ușoare.

Dragoș Dolănescu student, Dragoș Dolănescu politician, Dragoș Dolănescu dezvaluiri

Dragoș Dolănescu

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Gheorghe Turda a vorbit despre relația Mariei Ciobanu cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Nu s-a ferit să dezvăluie acest lucru: "O știu de pe vremea când era cu solistul Florea Burnea"

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului! A murit John Adrian Ene, fostul portar al echipei Steaua- kanald.ro

Citeste si: Aparatul care consumă cea mai multă energie. Mulți îl folosesc zilnic, dar nu realizează că le încarcă factura la curent- stirileprotv.ro

Dragoș Dolănescu, amintiri din studenție. Omul politic a învățat pe propria piele cât de grea este munca fizică

Încă de tânăr, Dragoș Dolănescu a cochetat cu străinătatea. De ani buni, acesta s-a stabilit în Costa Rica alături de familia sa.

Acolo, viața fiului regretatului interpret român este destul de roz, și asta pentru că bărbatul a reușit să își construiască o carieră destul de solidă în politică.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu a avut însă nici pe departe o situație materială atât de bună în perioada în care era student. Pe vremea aceea, bărbatul pleca câteva luni pe an la New York, însă nu pentru a se distra și a se bucura de locurile noi, ci pentru a pune osul la treabă.

Pentru a se putea întreține, Dragoș a fost nevoit să se angajeze în construcții, un domeniu extrem de epuizant din punct de vedere fizic.

În acea perioadă, politicianul a cărat cărămizi. Însă acesta nu a fost nici pe departe singurul loc de muncă al omului politic din perioada în care situația materială îi dădea mari bătăi de cap.

„Am muncit în timpul facultății. Aveam o familie extraordinară la New York, care ne primea. Tot timpul mă duceam, patru luni pe an, mergeam să lucrez în construcții, stăteam cu alți români.

Am spălat vase și în Israel, pentru a strânge bani la fel că orice copil care era la facultate.”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru un post de televiziune.

Dragoș Dolănescu student, Dragoș Dolănescu politician, Dragoș Dolănescu dezvaluiri

Fiul lui Ion Dolănescu a dezvăluit cum reușea să aibă bani în perioada studenției.

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Ce a putut să spună Dragoș Dolănescu despre averea Mariei Ciobanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: "Nu i-au plăcut petrecerile, ca lui taică-miu!"

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Locul în care Maria Ciobanu merge ori de câte ori vine în România! Steliana Sima ne-a dezvăluit unde își dorește "Ciocârlia muzicii populare" să ajungă în fiecare an...

Frații Dolănescu, din nou la cuțite! De la ce a pornit totul de această dată: "Nu este pentru prima oară când mă atacă"

Maria Ciobanu, gest neașteptat la o lună de la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Ce a făcut mama celui de-al doilea copil al regretatului artist: „Mi-a fost frică de ea”

Ce presupune proiectul de plafonare a prețurilor RCA pe jumătate de an. A intrat în dezbatere publică

Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!

Soția lui Mădălin Ionescu, în culmea fericirii după ce a ieșit de la medic! Vedeta a ieșit din cabinet și a vorbit despre sarcină, iar bucuria i se poate citi pe chip

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies