Dragoș Pătraru, amenințat cu moartea de un fan: „Vreţi să muriţi aşa precum Charlie Hebdo?”

Dragoș Pătraru a fost amenințat cu moartea de un fan al emisiunii. Iată ce mesaje de amenințare a primit prezentatorul TV!

Dragoș Pătraru, amenințat cu moartea
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Dragoș Pătraru trece prin momente cumplite. Prezentatorul TV a fost amenințat cu moartea de un fan al emisiunii pe care o moderează. Jurnalistul a povestit episodul nefericit pe contul său de Facebook. Totodată, Dragoș Pătraru a precizat că îl cunoaște pe bărbatul care l-a avertizat cu privire la tragedia de la Charlie Hebdo, spunând că s-ar putea repeta și pe teritoriul României.

Citeste si: Dragos Patraru, amintiri de la nunta lui din urma cu 18 ani! Cravata a purtat-o doar atunci

„Astăzi, am primit, pe telefonul de serviciu, o ameninţare diferită faţă de toate celelalte, pentru că vine de la o persoană care nu-şi ascunde identitatea şi pare a avea nu doar motivaţia necesară, ci şi mijloacele prin care să pună ameninţarea în practică. După cum am constatat din istoricul mesajelor, omul e fan al emisiunii, a venit la redacţie să facă poză cu mine, chiar a donat ceva produse pentru un caz de la Ceasul bun”.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Dragoș Pătraru
Dragoș Pătraru[Sursa foto: Captură TV]

Dragoș Pătraru a depus o pângere la Poliție

De asemenea, prezentatorul TV le-a dezvăluit celor din mediul online și ce fel de mesaje a primit. În urma amenințărilor primite, Dragoș Pătraru a decis să meargă la o secție de Poliție și să depună plângere. 

Am ignorat mesajele, cum facem cu alte zeci de felul ăsta zilnic.

Azi, au venit însă alte ameninţări, mult mai nuanţate: Vreţi să muriţi aşa precum Charlie Hebdo? Să mă p…ş pe cadavrele voastre!” (probabil pe-asta a învăţat-o de la poliţiştii de la secţia 16 din Bucureşti). Sunteţi pregătiţi pentru un Charlie Hebdo de România? Să nu vă plângă jegurile după. Pregătiţi-vă să nu ziceţi că nu aţi fost avertizaţi. Când o să vă spânzurăm să nu mă întrebaţi de ce.

Citeste si: Dragoş Pătraru, despre motivul pentru care a slăbit 30 kg! ”Eram un „animal” de 106 kilograme, cu burtă şi respiraţie greoaie” Ce dietă a ţinut| DEZVALUIRI

După ce ne-am sfătuit în redacţie, am decis că depunem totuşi o plângere la Poliţie, la Otopeni, pentru că aici avem acum activitatea cu emisiunea. Îmi spunea un prieten tot din presă că a depus o plângere pentru o ameninţare asemănătoare de un an şi jumătate. Nu a primit niciodată vreun răspuns, deşi şi acolo autorul era identificat. Acum, na, România, cum ne-o fi norocul ”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dragoş Pătraru, despre motivul pentru care a slăbit 30 kg! ”Eram un „animal” de 106 kilograme, cu burtă şi respiraţie greoaie” Ce dietă a ţinut | DEZVALUIRI

Dragos Patraru, mandru de copiii lui! Fata a intrat la liceul pe care si-l dorea, fiul este baschetbalist talentat

Dragos Patraru, atac la colegul Mircea Radu! Uite cum a facut misto de el!

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Denise Rifai a fost cerută în căsătorie. Prezentatoarea aruncă bomba: Îmi doresc copii

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies