Dragoste în vremea coronavirusului! Leo de la Strehaia: ”Păi, ce altceva să fac?”

Leo de la Strehaia recunoaște că, din cauza interdicțiilor puse de Guvernul României din cauza epidemiei de coronavirus, cu localurile închise, se cam plictisește acasă, așa că, alături de Dana Criminala, soția lui, și-a făcut un plan... măreț.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Leo de la Strehaia este unul dintre cei care fac parte din grupa de risc extrem când vine vorba de gripa provocata de noul coronavirus, motiv pentru care ”Prințul Țiganilor” s-a izolat la modul cel mai serios.

Citeste si: În plină criză, Leo de la Strehaia dă lovitura: ”O să iau două milioane de euro”

Citeste si: Dani Mocanu, mai tare ca Gigi Becali și Leo de la Strehaia! Regele Youtube-ului e ”regele la bani”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV

”Stau acasă, nu mai ies... Oricum nu am unde să mai ies, s-au închis restaurantele. Nu am de ce să mă plâng, Dana Criminala îmi gătește și așa țin și eu regimul recomandat de medici”, ne-a dezvăluit Leo de la Strehaia. Dar, pentru că s-a izolat, se cam plictisește, așa că... și-a găsit o nouă ocupație.

 

”Am început să mă gândesc la un copil... Moștenire ar avea, că doar vând palatul cu două milioane de euro, deci aș avea ce să îi las și lui și celorlalți copii. Dana nu prea vrea, dar, zic eu, multe variante ca să scape nu are... Dacă tot suntem izolați, măcar să ne distrăm”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, decis să ajute la creșterea natalității din România.

Mai mult, râde Leo de la Strehaia, Dana Criminala pare să fie în încurcătură. ”Lumea vede doar răul din starea de urgență.... Că durează o lună, că s epoate prelungi... Dar dacă nu stăm acum, în familie, când să o mai facem? E ca o lună de miere, doar că o faci acasă, nu sub palmieri. Mie îmi convine, mă bucur... Mă și relaxez, nu mă mai stresez, nu mă gândesc la afaceri, la nimic care m-a făcut, în ultimii ani, să fac un infarct și un accident cerebral. Poate voi ieși chiar mai sănătos din perioada asta, că de fericit, sigur voi fi mai fericit. Și, sper eu, și Dana să fie la fel de fericită”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, râzând când spunea cuvântul ”fericit”.

 

Renata Gheorghe s-a iubit cu Leo de la Strehaia și a fost părăsită pentru Dana Criminala

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună.

Galerie foto 
Citește și:

Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe noul membru al familiei ei. Vezi cine este Ion

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Cât de bogat e de fapt misteriosul Mr Cash, viitorul socru al Andreei Raicu! Are palat, yacht și vilă în Toscana

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu iubitele lui Columbeanu! ”Anna Lesko, Monica Gabor... le-a căpătuit! Câte îi sar în ajutor cu o locuință decentă?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies