Drama actriței Anca Sigartău! Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit! DEZVĂLUIRI

Anca Sigartău a participat, la 51 de ani, la un show tv de supraviețuire, unde a făcut față cu brio probelor dificile.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

 

Actrița Anca Sigartău a participat la show cu fiul său, unul dintre cei trei copii pe care artista îi are.

Puțini știu că Anca Sigartău a trrecut prin momente ecxtrem de grele, în urmă cu mai mulți ani, după ce doctorii i-au mai dat doar un an de trăit.

”După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul. Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc. Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, umilită de o Ispită! Diva blondă, taxată de Bianca Roman, la cel mai dur mod cu putință! ”Mi-e silă de ce am văzut”

fara descriere

Am ieșit din spital și pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post. Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: ”Unde este tumora?”. Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: ”Eu vă spun, dar nu o să credeți”. Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi”, a mărturisit actrița într-o emisiune Tv.

Citeste si: Explicația Biancăi Drăgușanu după ce și-a ieșit din fire și a înjurat ca la ușa cortului: „Un limbaj adecvat și un comportament civilizat așa cum îl am eu...”

Citeste si: Andreea Bălan, atac dur la Bianca Drăgușanu: "Nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și..."

fara descriere

Anca Sigartău este bunică la 51 de ani 

Teodor, băiatul cu care Anca Sigartău a plecat în show-ul din Asia, este cel de-al doilea copil al actriței. Anca Sigartău este la 51 de ani și bunică, fata ei cea mare având la rândul ei o fetiță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate