Vedete

Drama ascunsa a lui Giani din Las Fierbinti! Actorul a avut parte de un 2017 groaznic: "5 accidente, descopar ca mama face cancer..."

Actorul Costi Dita, alias Giani din "Las Fierbinti", a avut parte de un an 2017 foarte greu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Drama ascunsa a lui Giani din Las Fierbinti! Actorul a avut parte de un 2017 groaznic: "5 accidente, descopar ca mama face cancer..."icon photo

Convins de George Buhnici sa detalieze prin ce a trecut in 2017, Costi Dita, alias “Giani” din "Las Fierbinti", a inceput sa spuna pentru cavaleria.ro lucruri pe care nu le stia nimeni despre el:

“5 accidente, descopar ca mama face cancer, apoi pe la jumatatea anului bunica-mea a murit si la final de an eu fac o chestie d-asta, o complicatie, o chestie dermatologica combinata cu sindromul asta de burn-out. Slava Domnului, e un an care ne-a lasat cat de cat sa mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg inspre bine (...) Am tot citit in perioada aia ca nu puteam sa ies din casa, o chestie super-complicata, modificari fizice, adica nasol rau. Nu mai puteam sa ies pe strada, trebuia sa ma acopar, in fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trait o buna bucata de vreme cu oameni care imi ziceau asta: “Ba, stii ceva, ne urcam in avion mergem in Frankfurt ca e nu stiu ce puii mei, te scaneaza. Un doctor care imi spunea ca sistemul meu imunitar se lupta cu mine acuma. Nu vrei sa auzi asta, vrei sa auzi si tu din astea <<Da domne cu o crema si trece>>. Prima data cand eram suparat credeam ca oamenii nu empatizeaza si oamenii veneau la mine razand si eu in sinea mea ma gandeam <<Ba, ia stai ma putin ca io sufar acum, sunt si io om>>”, a povestit Giani pentru cavaleria.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune