Jojo drama care i-a schimbat viața

Jojo

Vedete

Drama care i-a schimbat radical viața lui Jojo! Întreaga familie a suferit enorm: "Luni în șir nu am fost bine, am căzut rău de tot!"

Actrița a trecut printr-o adevărată cumpănă în urmă cu trei ani, atunci când și-a pierdut bunica.

Anul 2019 a fost unul plin de durere pentru Jojo. Cunoscuta actriță a trecut prin cele mai dificil moment din viața ei după ce și-a pierdut bunica și cu greu a reușit să se obișnuiască cu lipsa acesteia.

Citeste si: Jojo a spus de ce a renunțat la a mai cânta: „Nu excelam”. Care a fost reacția lui Paul Ipate și a copiilor

Jojo, despre moartea bunicii ei: "Ne-a zdruncinat pe toți!"

Moartea bunicii i-a provocat lui Jojo o suferință de nedescris. Actrița, dar și familia ei au trecut printr-o perioadă extrem de grea, însă au reușit să-și revină într-un final și să se împace cu ideea că așa este construită viața: "Cel mai greu a fost când am pierdut-o pe bunica. Ea era ca un nucleu și familia s-a zdruncinat foarte rău. Atunci nici profesional nu eram bine, personal eram ok, dar moartea ei ne-a zdruncinat pe toți.

Luni în șir nu am fost bine, am căzut rău de tot, dar ne-am revenit până la urmă că așa este construită viața. Dar atunci a fost un moment de cumpăna mare, pentru toți din familie, nu numai pentru mine și Paul. Foarte greu ne-am obișnuit cu gândul, am poza bunicii în living și vorbesc cu ea zilnic, îi povestesc tot ce s-a mai întâmplat.", a declarat Jojo, pentru fanatik.ro.

Jojo bunică

Jojo

[Sursa foto: Instagram]

"Bunica mea a fost ca o mamă pentru noi"

Jojo  își aduce aminte și acum de momentele petrecute alături de bunica ei. Actrița spune că nu o va putea uita niciodată pe cea care a crescut-o și datorită căreia a avut o copilărie frumoasă: "Bunica mea m-a crescut în prima parte a vieții, pentru că mama a trebuit să se întoarcă la serviciu. A fost ca o mamă pentru noi. Bunica era un om iubit de toată familia, a noastră și cea extinsă, cu toate surorile și mătușile și verișoarele.

Când a plecat din sat au plâns toți după ea. Ziceau că a plecat Floarea Satului.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

Citeste si: Jojo are mari probleme de sănătate: „A făcut crac”. Cu ce se confruntă actrița și care este cauza durerilor care au țintuit-o la pat

Cuvântul ei avea mereu greutate. M-a iubit foarte mult, așa cum eram eu. Îmi aduc aminte că avea bunica un Sf. Nicolae, o biciușcă cu care ne amenința. De Sfântul Nicolae ăla au fugit și mama și unchiul meu. Eu eram rea la mâncare așa că mi-l arăta ca să mă sperie.

Într-o zi m-am enervat și i l-am făcut bucăți. Am enervat-o groaznic când a dat să-l scoată și era făcut praf. Nu-mi plăcea să fiu amenințată, pusă într-o cutie de unde să n-am voie să ies. Mie mi-a plăcut libertatea.", a mai povestit Jojo, pentru sursa amintită.