Drama cumplită pe care o trăieşte Daniela Crudu! E prima oară când vorbeşte despre asta

Daniela Crudu este, de cele mai multe ori, o tânără plină de viaţă, care pare că se distrează în fiecare secundă pe care o trăieşte. Cu toate acestea, de curând, ea a dezvăluit drama pe care o trăieşte.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

În spatele zâmbetului perfect pe care îl afişează cu fiecare ocazie, Daniela Crudu ascunde o adevărată dramă, de care, până acum, nu a ştiut nimeni.

Într-una dintre sesiunile de întrebări şi răspunsuri pe care Daniela Crudu le-a făcut pe contul ei de socializare, fosta asistentă tv a recunoscut că îi lipseşte totuşi ceva. Mai exact, întrebată de ce nu a făcut niciun copil până acum, aşa cum au făcut alte amice de-ale sale, Daniela Crudu, fără să dea prea multe detalii, a mărturisit că nu a putut, nu că nu ar fi vrut.

fara descriere

De altfel, de-a lungul timpului, focoasa brunetă a recunoscut că îşi doreşte foarte mult să devină mamă, dar gândul căsătoriei nu o încântă atât de mult. "Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească... Până atunci nu am obligaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?", a declarat Daniela Crudu la Antena stars.
În plus, bruneta a mai declarat faptul că în ultima perioadă îi este foarte greu să acorde încredere doar unui singur bărbat, fiindcă a avut parte de numeroase dezamăgiri!
Şi, chiar dacă, mai tot timpul, este văzută zâmbind, cu sau fără motiv, Daniela Crudu recunoaşte că, de fapt, ea este o ”plângăcioasă”. "Plâng, nu plâng din dragoste, plâng de nervi, din alte motive. De exemplu, dacă sunt cu maşina undeva sau nu mai ştiu unde am parcat-o, am căutat-o o dată o oră şi am început să plâng de nervi. Am din astea, ştii... sunt sensibilă, dar pe prostii, cedez nervos repede. Imediat mă enervez şi mă apucă plânsul. Aşa, din dragoste, n-am mai plâns de mult", a spus Daniela Crudu.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate