Drama din viaţa lui Carmen Şerban! Cântăreaţa şi-a internat tatăl paralizat! Acum câţiva ani, bătrânul nu-şi putea mişca decât ochii şi buzele!

Pentru ca părintele ei să facă recuperare la o clinică specializată, Carmen Şerban şi-a internat tatăl paralizat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, Carmen Şerban şi-a internat tatăl paralizat. „Astăzi mi-am petrecut ziua alături de preţioşii mei părinţi. Mulţumesc întregului personal de la clinica de recuperare din Dezna, judeţul Arad, pentru atenţia şi respectul acordat părinţilor mei!”, a postat Carmen Şerban în drepul unei fotografii în care tatăl ei se află într-un scaun cu rotile. (vezi motivul pentru care Carmen Şerban este interzisă în America )

Carmen Şerban şi-a internat tatăl paralizat. Bătrânul a suferit mai multe operaţii la coloană

În ultimii ani, tatăl cântăreţei de muzică de petrecere a fost supus mai multor operatii realizate cu scopul de a i se aşeza anumite inele în coloană, el suferind de Parkinson. Gheorghe Şerban a stat paralizat la pat timp de 7 luni, perioadă în care nu şi-a putut mişca decât ochii şi buzele. În prezent, bătrânul a scăpat de paralizia completă. Pentru ca părintele ei să se poată deplasa, manelista i-a achiziţionat tatălui ei un scuter adaptat pentru persoanele cu dizabilităţi.

Carmen Şerban şi-a internat tatăl paralizat: ”L-am luat pe tata şi l-am dus la Sfântul Nectarie"

Pentru recuperare medicală, Carmen Şerban şi-a internat tatăl paralizat. Anul trecut, bătrânul s-a vindecat de o altă boală teribilă, o infecţie agresivă, iar Carmen Şerban a susţinut că acesta s-a făcut bine datorită credinţei:”L-am luat pe tata

şi l-am dus la Sfântul Nectarie. E foarte puternic. Eu nu am crezut până nu am văzut. De atunci i s-a oprit puroiul care curgea de luni de zile. Degeaba te rogi dacă nu ţi post o dată pe săptămână. Icoana de la mănăstirea Ghighiu m-a ajutat pentru ce m-am rugat”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Şerban, mărturisiri incredibile despre momentul în care a fost la un pas să ardă de vie: ”Am ajuns la spital...”

S-a zvonit despre Carmen Serban ca ar fi lesbiana si nu ar fi atrasa de barbati. Artista a spus adevarul: "Am avut o perioada..."

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Bill Gates trage un nou semnal de alarmă! Omenirea NU este destul de pregătită

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies