Dramă în familia Cioacă! Mihaela a murit la câteva ore după ce a născut

Autor: A.N.C.
 
O româncă a murit la câteva ore după ce a născut, în Italia. Soţul ei a rămas acum singur, să crească două fetiţe, una abia născută, cealaltă de doar 4 anişori.
 
Ioan Ciocă, bărbatul rămas văduv după ce Mihaela s-a stins din viaţă la 11 ore după ce născuse o fetiţă, Alexia, povesteşte acum drama prin care trece.
casă o aştepta Francesca, fiica cea mare, de 4 ani.
 
"Era bine – povesteşte soţul femeii – o lăsaseră durerile din spate, am râs, am glumit cu ea, părea bine. Mi-a spus să-i pun fata în pat, lângă ea, dar am sfătuit-o să o lase mai bine în pătuţul ei, că e prea slăbită şi trebuie să se odihnească. Şi m-a înţeles. Am ajuns la spital puţin după ora 09:00 dimineaţa, uşa la secţie era închisă, nu puteam să intru la Mihaela. Stăteam deja de ceva timp pe acolo, mă gândeam cum să fac cumva să îi dau lucrurile pe care i le adusesem, când deodată mi-a sunat telefonul: Soţia dumneavoastră este în comă şi se află la secţia Reanimare, îmi spune o voce şi totul a început să se învârtă cu mine. Cum la Reanimare, cum în comă? Eu am lăsat-o bine, sănătoasă, ce s-a întâmplat cu ea?"
 

 

 
Mihaela a intrat în comă în jurul orei 4 şi nu s-a mai trezit vreodată. A murit în jurul orei 10:30, la mai puţin de 11 ore după ce născuse. "Au început să zică ba că avea prescrise 3 pastile pentru tensiune iar ea lua doar două (în timpul sarcinii Mihaela a avut un pic tensiunea ridicată) ba că avea diabet, cu toate că analizele i-au ieşit bune mereu pe perioada cât a fost însărcinată, ba glicemia nu era bună, atunci nu m-au
lămurit nicicum ceea ce s-a întâmplat concret cu soţia mea. Ieri, un medic mi-a spus că a făcut atac cerebral dar nu mi s-a eliberat un act oficial cu ceea ce i-a cauzat decesul, sunt doar vorbe."
 
Trupul femeii va fi adus în ţară pentru a fi înmormânată în satul natal, din Botoşani.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

El este şoferul care a provocat carnagiul din Constanţa, unde au fost ucise trei persoane

Iuliana Beregoi, al doilea mare eveniment, la Sala Palatului, la doar 14 ani

Carmen Şerban îşi taie sânii! Artista a recunoscut ce complexe are şi de ce şi-a operat şi nasul

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies