Dramă în familia Cioacă! Mihaela a murit la câteva ore după ce a născut

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
O româncă a murit la câteva ore după ce a născut, în Italia. Soţul ei a rămas acum singur, să crească două fetiţe, una abia născută, cealaltă de doar 4 anişori.
 
Ioan Ciocă, bărbatul rămas văduv după ce Mihaela s-a stins din viaţă la 11 ore după ce născuse o fetiţă, Alexia, povesteşte acum drama prin care trece.
casă o aştepta Francesca, fiica cea mare, de 4 ani.
 
"Era bine – povesteşte soţul femeii – o lăsaseră durerile din spate, am râs, am glumit cu ea, părea bine. Mi-a spus să-i pun fata în pat, lângă ea, dar am sfătuit-o să o lase mai bine în pătuţul ei, că e prea slăbită şi trebuie să se odihnească. Şi m-a înţeles. Am ajuns la spital puţin după ora 09:00 dimineaţa, uşa la secţie era închisă, nu puteam să intru la Mihaela. Stăteam deja de ceva timp pe acolo, mă gândeam cum să fac cumva să îi dau lucrurile pe care i le adusesem, când deodată mi-a sunat telefonul: Soţia dumneavoastră este în comă şi se află la secţia Reanimare, îmi spune o voce şi totul a început să se învârtă cu mine. Cum la Reanimare, cum în comă? Eu am lăsat-o bine, sănătoasă, ce s-a întâmplat cu ea?"
 

 

 
Mihaela a intrat în comă în jurul orei 4 şi nu s-a mai trezit vreodată. A murit în jurul orei 10:30, la mai puţin de 11 ore după ce născuse. "Au început să zică ba că avea prescrise 3 pastile pentru tensiune iar ea lua doar două (în timpul sarcinii Mihaela a avut un pic tensiunea ridicată) ba că avea diabet, cu toate că analizele i-au ieşit bune mereu pe perioada cât a fost însărcinată, ba glicemia nu era bună, atunci nu m-au lămurit nicicum ceea ce s-a întâmplat
concret cu soţia mea. Ieri, un medic mi-a spus că a făcut atac cerebral dar nu mi s-a eliberat un act oficial cu ceea ce i-a cauzat decesul, sunt doar vorbe."
 
Trupul femeii va fi adus în ţară pentru a fi înmormânată în satul natal, din Botoşani.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

El este şoferul care a provocat carnagiul din Constanţa, unde au fost ucise trei persoane

Iuliana Beregoi, al doilea mare eveniment, la Sala Palatului, la doar 14 ani

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Horoscop 27 ianuarie. Zodia care este dusă de nas. Nu te lăsa păcălit sau folosit

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ciocoflenderul împlinește 85 de ani! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies