Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui vitreg a murit în accident de mașină! Alexandru nu va fi uitat nici după 8 ani de la tragedie

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit într-un accident rutier, în anul 2011.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Unul dintre cei mai iubiți artiști din România a suferit cumplit în urmă cu câțiva ani, în anul 2011, când fratele său vitreg, Alexandru, a murit în urma unui accident rutier.

  Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit la vârsta de 25 de ani și era cunoscut sub numele de ”Babanu”. Bărbatul se afla în mașină în dreapta șoferului, un prieten de-al său. Prietenul lui Alexandru a supraviețuit. Ştefan Bănică Jr. şi Alexandru Silviu Bănică aveau același tată, dar mame diferite. Îi despărţeau aproape zece ani. Fratele artistului este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, conform Cancan.

  Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

  Citeste si: ”Călăul" lui Mircea Badea s-a antrenat cu o legendă a luptelor din Thailanda! Teodor Emi l-a făcut KO pe prezentator în 5 secunde

  Fosta iubită a lui Bănică Jr a pierdut și procesul cu artistul

  Anul 2018 s-a încheiat și mai prost pentru fosta iubită a lui Bănică, aceasta pierzând și procesul prin care solicita, printre altele, majorarea pensiei alimentare din partea artistului. Instanța a mai stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei. Ambele părți au atacat decizia.

  Camelia a fost iubita lui Ştefan Bănică jr în perioada 2000- 2005, timp în care a venit pe lume fiul lor, Radu Ştefan. Prezenţă discretă în viaţa lui Bănică, tânăra a ieşit din relaţie când artistul s-a îndrăgostit de Andreea Marin, cea care avea să-i devină soţie acestuia în 2006. Imediat după despărţirea de Ştefan, Camelia l-a cunoscut pe actualul partener de viață, şi el divorţat.

  Galerie foto 
  Citește și:

  Cutremur în România, în această dimineață

  Fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă a obținut dreptul de a schimba numele

  Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 4 FEBRUARIE 2019. Luna Noua in Varsator!

  ”Călăul” lui Mircea Badea, prieten la cataramă cu bodyguardul român ucis la Londra! ”Am ținut peste 100 de bătăi fără să pierdem”

  Daniela Gyorfi, pusă la zis de către fani! A ajuns de nerecunoscut: „Te-ai desfigurat pe bani...”

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies