Probleme pentru fosta iubită a lui Bănică Jr! Camelia Constantinescu este executată silit și ar putea rămâne fără casa în care locuiește cu partenerul ei

Mama fiului lui Ștefan Bănică Jr a pierdut procesul cu o bancă comercială din București și a fost executată silit pentru un credit contractat în urmă cu 12 ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Camelia Constantinescu, femeia cu care Ștefan Bănică are un băiat, a pierdut procesul cu o bancă din Capitală și a fost execitată silit până la concurența sumei de 72.739,11 euro. Alături de fosta iubită a actorului a fost executat și partenerul acesteia, în calitate de garant ipotecar. Decizia a fost luată în urmă cu 6 luni și pune capăt unui proces care a durat mai bine de 4 ani. Sentința judecătorească include și ”urmărirea imobilului construit din casă de locuit” deținut de către cei doi și este una definitivă, fără cale de atac.

Fosta iubită a lui Bănică Jr a pierdut și procesul cu artistul

Anul s-a încheiat și mai prost pentru fosta iubită a lui Bănică, aceasta pierzând și procesul prin care solicita, printre altele, majorarea pensiei alimentare din partea artistului.

Instanța a mai stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei. Ambele părți au atacat decizia.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Probleme pentru fosta iubită a lui Bănică Jr! Camelia Constantinescu este executată silit și ar putea rămâne fără casa în care locuiește cu partenerul ei

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă! Uite-l pe Ayan cu cască pe cap şi crosa în mână pe patinoarul din Monte Carlo!

Citeste si: Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral! Ştefan a compus un cântec dedicat Luanei!

Camelia a fost iubita lui Ştefan Bănică jr în perioada 2000- 2005, timp în care a venit pe lume fiul lor, Radu Ştefan.

Prezenţă discretă în viaţa lui Bănică, tânăra a ieşit din relaţie când artistul s-a îndrăgostit de Andreea Marin, cea care avea să-i devină soţie acestuia în 2006. Imediat după despărţirea de Ştefan, Camelia l-a cunoscut pe actualul partener de viață, şi el divorţat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lavinia Pârva, ţinută sub papuc de Ştefan Bănică? Femeia cu care formează un cuplu a trebuit să-l lase pe el să-i anunţe public sarcina

Actorul necunoscut din Liceenii care e mai bogat decât Bănică Jr! Dan Cociş a devenit afacerist şi e milionar în euro!

Legătura neştiută dintre Bănică jr. şi unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon! ”Lucrează de mai multă vreme”

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Alertă totală la granița cu România! Se închide tot. Premierul a anunţat restricţiile

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Agresorul din Onești audiat de procurori. Bărbatul susține că nu-și mai amintește nimic

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies