Probleme pentru fosta iubită a lui Bănică Jr! Camelia Constantinescu este executată silit și ar putea rămâne fără casa în care locuiește cu partenerul ei

Mama fiului lui Ștefan Bănică Jr a pierdut procesul cu o bancă comercială din București și a fost executată silit pentru un credit contractat în urmă cu 12 ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Camelia Constantinescu, femeia cu care Ștefan Bănică are un băiat, a pierdut procesul cu o bancă din Capitală și a fost execitată silit până la concurența sumei de 72.739,11 euro. Alături de fosta iubită a actorului a fost executat și partenerul acesteia, în calitate de garant ipotecar.

Decizia a fost luată în urmă cu 6 luni și pune capăt unui proces care a durat mai bine de 4 ani. Sentința judecătorească include și ”urmărirea imobilului construit din casă de locuit” deținut de către cei doi și este una definitivă, fără cale de atac.

Fosta iubită a lui Bănică Jr a pierdut și procesul cu artistul

Anul s-a încheiat și mai prost pentru fosta iubită a lui Bănică, aceasta pierzând și procesul prin care solicita, printre altele, majorarea pensiei alimentare din partea artistului. Instanța a mai stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei. Ambele părți au atacat decizia.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Probleme pentru fosta iubită a lui Bănică Jr! Camelia Constantinescu este executată silit și ar putea rămâne fără casa în care locuiește cu partenerul ei

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă! Uite-l pe Ayan cu cască pe cap şi crosa în mână pe patinoarul din Monte Carlo!

Citeste si: Prima iubire a lui Ştefan Bănică Jr a fost soţia lui Cabral! Ştefan a compus un cântec dedicat Luanei!

Camelia a fost iubita lui Ştefan Bănică jr în perioada 2000- 2005, timp în care a venit pe lume fiul lor, Radu Ştefan. Prezenţă discretă în viaţa lui Bănică, tânăra a ieşit din relaţie când artistul s-a îndrăgostit de Andreea Marin, cea care avea să-i devină soţie acestuia în 2006.

Imediat după despărţirea de Ştefan, Camelia l-a cunoscut pe actualul partener de viață, şi el divorţat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lavinia Pârva, ţinută sub papuc de Ştefan Bănică? Femeia cu care formează un cuplu a trebuit să-l lase pe el să-i anunţe public sarcina

Actorul necunoscut din Liceenii care e mai bogat decât Bănică Jr! Dan Cociş a devenit afacerist şi e milionar în euro!

Legătura neştiută dintre Bănică jr. şi unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon! ”Lucrează de mai multă vreme”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cutremur la Casa Regală. Charles, anchetat, după moartea prințesei Diana. Ce i-a făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies