Drama lui Alexandru Arșinel: „Soția mea nu poate să își miște...”

Ce se întâmplă cu soția lui Alexandru Arșinel, la trei ani de când a căzut pe scări și s-a lovit la cap. Actoru a dezvăluit în ce stare se află doamna Arșinel.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Problemele par să nu se mai termine pentru Alexandru Arșinel. La trei ani de când soția sa a suferit un accident cumplit, căzând în cap pe scări, actorul a dezvăluit cum se simte femeia care i-a fost alături zeci de ani.

După accident, doamna Arșinel a avut nevoie de îngrijire specială, iar în cea mai mare parte a timpului, aceasta locuiește în casa de la munte a familiei. Din păcate, aceasta nu își poate mișca decât mâna dreaptă:

Am muncit 60 de ani în teatru, aşa că merg mai departe cu sau fără voia mea. Trebuie să muncesc ca să îmi întreţin puţin dorinţa de viaţă şi să-mi reîncarc bateriile cu ajutorul spectatorilor care mă ţin în formă şi vor mereu să mă vadă în spectacole de umor.

Lucrurile astea la un loc îţi dau curaj de a merge mai departe. Soţia mea e perfect conştientă, dar nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă. Eu sunt bine, ceea ce urez tuturor. Îmi place să fiu activ şi mă bucur de ceea ce fac”, a dezvăluit maestrul pentru Click.ro.

Citeste si: Mirela Banias, criticată că a luat kilograme în plus: ”Nu sunt grasă, dar...”

Citeste si: Reacția lui Vladimir Drăghia după ce Ion Surdu a luat decizia controversată de a o proteja pe Kiki!

Citeste si: Românca de 45 de ani cu cei mai mari sâni de pe Facebook, ridicată de fani la rang de zeiță! ”Poruncește-mi, stăpână! Vă admir frumosul piept”

Alexandru Arșinel amână să iasă la pensie

Cu toate că şi-a dorit să iasă la pensie, Alexandru Arşinel a preluat în cele din urmă funcţia de director artistic.

La teatru am facut rocada cu colegul Vasile Muraru. El a fost lângă mine ani de zile şi are un tonus conform vârstei şi e mare actor în plină confirmare.

Vom avea trei spectacole importante. Pe 30 martie, la Sala Palatului, Vasile va împlini 40 de ani de carieră şi vor fi o mulţime de invitaţi în spectacolul lui, inclusiv eu.

Voi susţine un monolog şi voi cânta. La teatru încă nu am primit bugetul ca să vă pot spune programul. Dar vrem să facem două proiecte mari: 60 de ani de la debutul meu şi în vară, 100 de ani de la înfiinţarea Teatrul de Revistă «Constantin Tănase»”, a mai spus actorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate