Românca de 45 de ani cu cei mai mari sâni de pe Facebook, ridicată de fani la rang de zeiță! ”Poruncește-mi, stăpână! Vă admir frumosul piept”

Mirela, poreclită ”Dracu pe uscat”, posesoarea celor mai mari sâni de pe Facebook este extrem de lăudată de fanii ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Celebră în mediul virtual pentru live-urile care strâng zeci de mii de urmăritori, Mirela (45 ani) este extrem de lăudată de membrii comunității pe care a creat-o, în ciuda limbajului extrem de colorat, pe alocuri agresiv, pe care-l abordează în transmisiunile ei.

De la reacții de genul ”...vă admir frumosul piept și mărețiile” sau ”poruncește-mi, stăpână”, până la ”ești foarte frumoasă” sau ”Mirela este antrenor pentru șmecheri”, fanii femeii care locuiește în Spania par să fie încântați de aceasta. Ei bine, nu chiar toți – există unii care o critică pentru că vorbește prea vulgar.

Mirela, ”șefă” și pe Youtube

fara descriere

Iar Mirela alias ”Dracu pe uscat” vorbește într-adevăr vulgar și tocmai asta pare să le placă bărbaților. Femeia nu se ferește să intre în probleme delicate precum ”amanții”, ”de ce ne tratează bărbații ca pe niște obiecte”, ”LGTB” și altele. Mai nou, Mirela și-a mutat ”operațiunile” pe Youtube, acolo unde are propriul canal și zeci de mii de vizualizări la clipurile live.

Citeste si: Mirela ”Dracu’ pe uscat”, femeia de 45 de ani care rupe internetul in două, are fani celebri! Actorul Adrian Titieni este printre ei FOTO

Citeste si: Românca de 45 de ani care strânge zeci de mii de oameni pe live, în timp ce-și arată sânii, primește mesaje halucinante! Cum au ”revizuit-o” internauții

Citeste si: O româncă de 45 de ani se dezbracă în direct privită de zeci de mii de oameni! Mirela ”Dracu’ pe uscat” are sâni uriași și e noua regină a site-urilor de socializare

Iar dacă altă dată era mai generoasă atunci când era vorba de a-și arăta ”mărețiile”, Mirela a devenit ceva mai potolită în ultima vreme. Din când în când le mai lasă câte un ”cadou” fanilor, o fotografie ceva mai decoltată.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate