Drama nestiuta a lui Marian Ralea! Fratele lui, rapus de cancer: "Incepuse o serie de citostatice, dar cred ca i-au gresit dozele"

Marian Ralea are o mare durere in suflet. Fratele lui, in varsta de 57 de ani, a murit acum cativa ani de cancer.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Drama nestiuta a lui Marian Ralea! Fratele lui, rapus de cancer:


In articol:

Magicianul de la Abracadabra ii arata cu degetul pe medicii care i-au tratat fratele. Barbatul suferise o operatie, apoi a inceput un tratament pe baza de citostatice. Moartea lui a fost brusca. Tragedia s-a intamplat la doar cateva luni dupa ce si mama lor a murit.

Fratele lui Marian Ralea era si el tot actor.

Drama nestiuta a lui Marian Ralea! Fratele lui, rapus de cancer: "Incepuse o serie de citostatice, dar cred ca i-au gresit dozele"

Putini sunt cei care stiu drama din viata lui Marian Ralea. In doar cateva luni si-a pierdut si mama, si fratele.

"E o tristete ingrozitoare si e foarte greu sa accepti ca ei, de fapt, nu mai exista. Nu, ei sunt cu mine in continuare. Dacă mama avea, totusi, 89 de ani, si pleca din lumea asta cu socotelile incheiate, fratele meu s-a stins in doar sase luni.

Citeste si: Dan Puric, declaratii scandaloase la TV in noaptea de Inviere: "La Colectiv, haimanalele alea..."

Citeste si: Printul Charles, mesaj pentru romani, de Paste: "Sunteti in gandurile si rugaciunile mele"

Citeste si: În plină pandemie, un schit românesc de la Muntele Athos va primi un ajutor de un milion de euro pe an de la Statul român! Acum câțiva ani, un călugăr de la schit a refuzat două milioane de dolari de la Gigi Becali!

A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a inceput o serie de citostatice, situatia parea sub control. Dar cred că i-au gresit putin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se astepta…”, declara, cu mare durere in suflet si glas, Marian Ralea intr-un interviu pentru revista Formula AS.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate