Drama secretă trăită de Gabriela Firea în adolescenţă! La un pas să ajungă în stradă! Rudele primarului Capitalei fac azi dezvăluiri tulburătoare! EXCLUSIV

Mama lui Gabi Firea se trage din satul Băbuţa, comuna Dragomireşti (judeţul Vaslui), acolo unde astăzi mai poate fi găsit bunicul lui Gabi, Gheorghe Rotaru, ajuns la vârsta de 96 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Gabriela Firea (46 de ani), actualul primar al Capitalei, nu a vorbit decât o singură dată despre drama trăită în adolescenţă, când familia ei - mama Veronica, surorile Nela şi Angelica, fratele Ionuţ - au avut enorm de suferit de pe urma tatălui lor, căzut în patima băuturii. În 2010, într-un interviu acordat revistei Tango, Gabriela a abordat şi tema rupturii survenite în familia ei acum mai bine de trei decenii. "Cele mai dureroase momente le-am trait in copilarie si adolescenta. Mama era vanzatoare si tata muncitor necalificat, pe santier. Stateam sase insi intr-un apartament cu doua camere. Mama si-ar fi dat si sufletul din ea pentru noi, daca ar fi putut. Muncea de dimineata pana seara, era extraordinar de harnica si de optimista. N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata”, a spus atunci actualul politician. Apoi, Firea a continuat: ”Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. (...) Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Până la urma, am hotarat sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani”, şi-a încheiat confesiunea fosta prezentatoare tv. 

Mama Gabrielei Firea se trage din satul vasluian Băbuţa, arondat comunei Dragomireşti, în casa bătrânească a familiei locuind astăzi bunicul edilului, Gheorghe Rotaru, ajuns la venerabila vârstă de 96 de ani. Tatăl Veronicăi (mama Gabrielei) este veteran de război şi se mândreşte cu faptul că a fost contemporan cu Regele Mihai, mai mare ca el cu un singur an. Bătrânul se află de ani buni în grija familiei Hrib, Viorel Vasile şi Dorica, femeia fiind practic fata adoptivă a lui Gheorghe Rotaru. Cei doi ştiu istoria tulbure a neamului, confirmând declaraţiile Gabrielei Firea. ”Cât a tras Veronica (n.r. mama Gabrielei) cu bărbatul ei, numai ea ştie...El nu era om rău, dar ce le făcea şi ei, şi copiilor după ce bea...Parcă-l avea pe dracu' în el, nu mai era chip să te înţelegi cu el! Ştiu de la ele cât de greu le-a fost”, ne-a declarat Dorica despre tatăl Gabrielei Firea Pandele. ”După ce stabiliseră că se despart, dar încă nu se făcuseră actele şi tot, tatăl lui Gabi a vândut brusc apartamentul familiei, fără să-l intereseze de soarta soţiei sau a copiilor. Ca să nu rămână în stradă, Veronica şi copiii s-au mutat la sora ei, Margareta, şi s-au descurcat tare greu o vreme!”, a completat soţul Doricăi. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate