Drama unei familii din Huși, parcă lovită de blestem! Tată și fiu, răpuși de cancer, mama a primit același diagnostic înfiorător

Tragedie într-o familie din Huși. Toți au fost loviți de o boală nemiloasă, cancerul, iar mama este singura care mai trăiește.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Drama unei familii din Huși, parcă lovită de blestem! Tată și fiu, răpuși de cancer, mama a primit același diagnostic înfiorător
vladut


In articol:

Durere fără margini pentru o mamă din Huși. Fiul ei, Vlăduț, în vârstă de numai 22 de ani, a murit răpus de cancer, după luni întregi de suferință și dureri cumplite. Femeia a încercat să facă tot ce i-a stat în putință, dar boala nemiloasă l-a luat de lângă ea mult prea devreme. Drama familiei este mult mai mare, însă.

Drama unei familii din Huși, parcă lovită de blestem! Tată și fiu, răpuși de cancer, mama a primit același diagnostic înfiorător

Înainte cu câțiva ani ca băiatul să fie diagnosticat cu un cancer galopant, tatăl acestuia a murit din cauza aceleiași maladii înfiorătoare. Dar asta nu e tot! Se pare că mama regretatului băiat suferă în prezent tot de cancer. Întreaga familie din Huși a fost lovită de aceeași boală teribilă și nemiloasă. Mai mult decât atât, cancerul a făcut ravagii în ultimii ani în Județul Vaslui. 

“Vlãdut a fãcut o formã durã a bolii. Sau asa credem noi, care mai stiam câte ceva despre el. În ultimul an, stiu cã a stat mai mult în casã. În urmã cu vreo lunã, douã, un prieten mi-a spus cã ar fi bun un cãrucior pentru Vlãdut, cãci nu mai putea merge. Mi-am dat seama cã era greu cu el, din ce în ce mai greu.

Citeste si: Povestea emoționantă a tinerei Arlena, o româncă adoptată în Elveția! Ce descoperire uluitoare a făcut despre familia ei naturală! ”O aveam în sânge”

Citeste si: Alex Bodi, pus în genunchi de rival. Este știrea momentului. Totul s-a petrecut rapid - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Mihai Neșu a primit o veste devastatoare. A murit de leucemie

Citeste si: Soția lui John Travolta a murit! Mesajul tulburător publicat de actor

Apoi stiu cã a mai fost la spital, dar situatia nu s-a mai îndreptat. Când am auzit, ne-am dat seama cã viata e nedreaptã. Prea multã suferintã în familia asta. Si tatãl a murit de cancer. Mama e bolnavã, iar acum ea îsi îngroapã bãiatul. Dumnezeu sã îl ierte pe Vlãdut, iar mamei sale sã îi dea sãnãtate si multã putere de a trece peste toate”, au spus colegii lui Vlãdut.

 

 

 

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Doliu imens în lumea filmului! Unul dintre cei mari actori ai lumii a murit. Fanii vor plânge

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Dan Negru a fost atacat în plină zi, în centrul Bucureștiului! „Ne-am trezit ciuruiți...”

Smiley și Gina Pistol, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată! S-au sărutat ca doi îndrăgostiți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies