Drama unei femei, care s-a iubit cu subalternul ei, mai tânăr cu 15 ani. Afacerista, băgată în spital

Poveste de dragoste cu năbădăi, între un tânăr și o afaceristă.

Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani a fost condamnat recent de Curtea de Apel Timişoara definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor. Tânărul este acuzat că a încercat să o omoare pe şefa sa, cu care a avut o relație amoroasă.

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu doi ani, când femeia de 42 de ani, șefă de secție la o firmă din Arad i-a dat o șansă, subalternului ei, un tânăr cu 15 ani mai mic. Între cei doi s-a înfiripat o relație amoroasă, care a băgat-o în spital pe afaceristă. Scandalul dintre ei doi a început în ajunul Crăciunului din 2018, în jurul orelor 22.00, când victima a fost sunată de către tânăr, pentru a se întâlni ca să îi înapoieze mai multe bunuri. Cei doi au mers la apartamentul femeii şi au petrecut Crăciunul împreună. Înainte de Anul Nou, în 29.12.2018, după ce l-a găzduit mai multe zile, femeia i-a cerut tânărului să plece, dar acesta a refuzat „pretextând că nu are bani şi nici o locuinţă în care să fie adăpostit, aşa încât între cei doi au intervenit iniţial divergenţe verbale”. După tot incidentul, bărbatul a fost judecat pentru tentativă de omor.

Femeia a ajuns la spital, în urma conflictului

În jurul orelor 12.00, între V.P.I., considerându-se deja un apropiat al persoanei vătămată, cu atât mai mult cu cât nu avea nici o sumă de bani asupra sa, a recunoscut că nu are banii necesari să îi restituie, dar i-a cerut acesteia înţelegere, cu atât mai mult cu cât aveau convenţia ca inculpatul  să îi achite în tranşe suma de 800 euro.

Faţă de refuzul persoanei vătămate, V.P.I.  a prins-o de păr şi i-a aplicat mai multe lovituri puternice cu pumnul în regiunea capului, după care s-a urcat cu genunchi i pe pieptul acesteia şi i-a aplicat mai multe lovituri. Pe perioada agresiunii, persoana vătămată a întâmpinat dificultăţi la respiraţie, iar după ce făptuitorul s-a oprit, aceasta s-a deplasat în altă cameră şi a luat un medicament, după care a reuşit să părăsească locuinţa profitând de neatenţia acestuia”, potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, publicat de Adevărul.
În urma scandalului, femeia a ajuns la spital, cu fracturi costale multiple şi pneumotorax traumatism stân. Afacerista a vut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

Citeste si: Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan și Mihai Trăistariu. Vedetele din România care au picat examenul maturității- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

femeie batuta
Afacerista, băgată în spital[Sursa foto: PixaBay]

Curtea de Apel constată că se impune majorarea cuantumului acesteia până la limita maximă permisă de legiuitor dată fiind gravitatea deosebită a faptei inculpatului şi conduita sa ulterioară din care rezultă că nu a înţeles gravitatea conduitei sale şi iar recunoaşterea nu a fost una determinată de asumare şi regret, ci doar animată de obţinerea reducerii limitelor de pedeapsă. Astfel, modul de derulare a evenimentelor descris mai sus şi leziunile deosebit de grave provocate victimei conduc la concluzia că inculpatul a dat dovadă de o agresivitate ieşită din comun. În plus, aşa cum în mod corect a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, deşi inculpatul a beneficiat de clemenţa judecătorului de drepturi şi libertăţi fiind cercetat sub măsura arestului la domiciliu, nu a respectat condiţiile acesteia, contactând persoana vătămată, deşi ştia că o asemenea conduită conducea la înlocuirea măsurii iniţiale cu arestul preventiv.

Toate aceste elemente conduc la concluzia că inculpatul, deşi este o persoană tânără şi fără antecedente penale, nu are capacitatea de a înţelege gravitatea faptei sale, nu are resorturi interioare care să prevină conduite similare, denotă o mare agresivitate întrucât violenţele extreme s-au săvârşit asupra unei femei faţă de care susţinea că ar nutri sentimente ce ar fi trebuit să îl împiedice să îi provoace vreun neajuns”, se arată în sentinţa Curţii de Apel Timişoara, care este definitivă.

femeie batuta
Drama unei femei, care s-a iubit cu subalternul ei, mai tânăr cu 15 ani[Sursa foto: PixaBay]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Chinul prin care a trecut o româncă, angajată ca menajeră în Spania. Sechestrată și violată de un cuplu, cu scopul de a le face un copil

Dosare penale pentru familia Manolache! În timp ce Ștefan se pregătește să devină tătic, frații lui au atacat cu cuțitul un tânăr, la o petrecere

Cum se simte Bianca Drăgușanu, după ce a fost agresată fizic cu o zi în urmă? "Sunt bine!"

3 zodii vor avea o zi specială din punct de vedere financiar. Celelalte zodii trebuie să aibă foarte mare grijă

Veste șoc despre Traian Băsescu! Judecătorii au decis. Lovitură totală pentru fostul președinte

Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022: „Știm amândouă că nu va fi simplu”

Una dintre cele mai frumoase femei din România a răbufnit. „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies