Vedete

Drama uriasa pentru Ilie Nastase! Sora fostului mare campion a incetat din viata! Georgeta avea 73 de ani si se intorsese de cativa ani in Romania EXCLUSIV

Georgeta, sora lui Ilie Nastase, s-a stins din viata la 73 de ani, dupa o lunga suferinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


Drama uriasa pentru Ilie Nastase! Sora fostului mare campion a incetat din viata! Georgeta avea 73 de ani si se intorsese de cativa ani in Romania EXCLUSIVicon photo

Provenit dintr-o familie numeroasa, cu 6 copii (trei fete si trei baieti), Ilie Nastase (71 de ani) a primit azi noapte o grea lovitura, sora lui, Georgeta, murind la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. Pe numele intreg Georgeta Kornmann, sora fostului mare tenismen se intorsese in Romania acum 4 ani, dupa 15 ani petrecuti in Franta, tara ei de adoptie.

Femeia locuia intr-un apartament cu doua camere din zona Baneasa, unde era vizitata mereu de familia lui Ilie, care se ingrijea ca Georgetei sa nu-i lipseasca nimic. Acum 6 ani, in mai 2012, fostul numar 1 din tenisul mondial isi pierdea sora mai mare, pe Ana, rapusa de un cancer hepatic.

Drama uriasa pentru Ilie Nastase! Sora fostului mare campion a incetat din viata. "Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur!"

Intr-un interviu acordat presei acum cativa ani, Georgeta a vorbit la superlativ despre fratele ei celebru, povestind ca Ilie este o persoana foarte generoasa: "Ori de cate ori ne intalneam, imi facea cadouri scumpe. Si azi si-a pastrat acest obicei. Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur", marturisea Georgeta. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune