Drame cumplite pentru Ale de la ”Puterea Dragostei”, fosta lui Cristian Comănici! Despărțirea lor pare, acum, un mizilic

Ale de la ”Puterea Dragostei” este una dintre concurentele emisiunii care, de-a lungul timpului, a fost, cu adevărat ghinionistă, problemele din viața ei fiind, cu siguranță, de natură să impresioneze pe oricine.

Autor: Radu C. Munteanu, Lia Popescu

In articol:

Ale si Cristian Comanici
Ale si Cristian Comanici, la un pas sa faca cuplu la Puterea Dragostei

Alexandra Ruse de la ”Puterea Dragostei” este una dintre fetele care, deja, au fost eliminate din emisiunea fenomen de la Kanal D, deși, aparent cel puțin, se îndrepta spre o relație cât se poate de serioasă cu Cristian Comănici, fratele Biancăi, cea care a câștigat primele două sezoane ale reality-show-ului.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei ar fi fost lovită: ”Nicos s-ar fi băgat și...”! Cine este concurentul care ar fi agresat-o fizic

Citeste si: Puterea dragostei 3 septembrie. Cristian Comănici a dat cărțile de față despre relația Monei cu George: „A fost un experiment!”

Citeste si: Puterea Dragostei 30 August: Cristina Mihaela scoate la iveală secretele Alexandrei: „Tu ai două secrete! Unul...”

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Ale de la ”Puterea Dragostei a trecut, recent, printr-o dezamăgire cât se poate de serioasă, sentimental.

”Eu îl iubesc, dar poate este prea târziu. Nu am știut să gestionez situația după ce am fost eliminată din casă. Am vorbit cu el, ne-am sprijinit și ne-am promis unele lucruri, dar anumite probleme de fanilie pe care le-am avut,  răceala mea venită odată cu ele, au dus la o terminare a unui început de idilă. În plus, am văzut că se îndreaptă spre Mariana, o altă concurentă din casă, și practic, în acest moment, simt că nu se mai poate face nimic", a spus Alexandra Ruse la emisiunea "Totul despre Puterea dragostei"
, de la Wowbiz.ro.

Iar răceala de care vorbește fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este una care a venit, oarecum natural, având în vedere drama prin care a trecut. Nu de altceva, dar la scurt timp de la eliminarea din casa, bunica ei, femeia care a crescut-o a încetat din viață.

Ale Puterea Dragostei
Ale de la Puterea Dragostei, drame fara numar

"A fost așa, că un făcut, să închidă ochii pentru totdeauna exact când eu am revenit în țară. Știam că este bolnavă, că se apropie acest moment, dar parcă nu voiam să accept. Bunica a fost lângă mine întotdeauna, mai ales după ce mama mea a ales să meargă să muncească în Italia. Am iubit-o enorm, iar moartea ei m-a afectat teribil. Nu mi-am revenit nici acum, m-am retras în mine și nu am mai comunicat. Poate și din această cauza relația mea cu Cristian s-a rupt, am fost rece, distanța și supărarea mea a dus numai la lacrimi și suferință", a mai declarat Ale de la ”Puterea Dragostei” la emisiunea "Totul despre Puterea dragostei" la Wowbiz.ro.

 

Ale de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre tatăl ei, cel care a părăsit-o în copilărie

Ale de la ”Puterea Dragostei” a povestit drama care i-a marcat copilăria. Ale de la ”Puterea Dragostei” a spus ca părinții ei sunt divorțați, mama locuiește în Italia, iar ea a fost crescută și îndrumată de bunica, femeia pe care a pierdut-o de curând. În schimb, tatăl ei nu a mai dorit să știe nimic de existența ei. "Asta este viața. Nu am mai vorbit cu tatăl meu de șapte ani. A fost decizia lui să își formeze o altă familie și să nu mai știe nimic de bine. Nu îi port pică, asta e, însă este dureros", a povestit Ale de la ”Puterea Dragostei”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Aurel Pădureanu, dispus să-l ierte pe Johny Romano, după ce artistul a imitat-o pe Cornelia Catanga! Cum au ajuns să facă pace: "Am dat mâna cu el, dar am fost foarte...

Mama lui Bibi își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis artista celei care i-a dat viață

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu subînțeles pentru Cristina Pucean, după despărțire! Acum totul este clar: „Știu că am greșit”

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Vestea momentului pentru toți clienții Orange și Vodafone! Milioane de români trebuie să știe acest lucru

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

George Simion, comparat cu Putin. Scandalul momentului în politică

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies