Dramele incredibile din viața criminalului de la Săpoca! Lui Nicolae Lungu i-a murit tatăl de tânăr, iar logodnica l-a părăsit pentru alt bărbat când el era în armată EXCLUSIV

Nicolae Lungu (38 de ani), criminalul care a omorât 6 pacienți în spitalul din Săpoca, a avut parte de o viață plină de încercări.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Nicolae Lungu (38 de ani), criminalul care a omorât 6 pacienți în spitalul din Săpoca, a avut parte de o viață plină de încercări. Pe 18 august, Nicolae Lungu, din comuna Săgeata (județul Buzău), a omorât 6 pacienți internați la spitalul de psihiatrie, rănind grav alți 7. Internat de joi, 15 august, în spitalul din Săpoca, după ce intrase cu o zi mai devreme în sevraj etilic, Lungu a avut momentul de rătăcire în jurul orei 3,30 noaptea, când a apucat un stativ și a făcut măcel în salonul lui, dar și pe culoare.

Citeste si: SINGURA filmare cu criminalul de la Săpoca! Așa arată acum Nicolae Lungu, bărbatul care a omorât 6 persoane și a rănit grav alte 7! VIDEO

Citeste si: Mama bărbatului care a făcut masacrul din Săpoca, declarații halucinante: ”Băuse două guri de bere, vomita”

Criminalul a încercat apoi să fugă, a sărit pe geam și a aterizat în curtea instituției, unde a fost reținut de un echipaj de poliție care se afla întâmplător acolo, după ce lăsase un pacient la poartă, pentru internare. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate