Duet surpriză! Adi Minune și Marcel Pavel, show muzical în curtea casei / Video

Marcel Pavel a devenit celebru pentru ariile pe care le interpretează, iar Adi Minune, ca manelist. Cu toate acestea, cei doi, amici apropiați, nu au ratat ocazia de a face un duet, la solicitarea unor personaje care i-au invitat în curtea casei lor pentru a se bucura de un show inedit.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

De curând, Adi Minune a fost provocat să cânte de Marcel Pavel. Și nu, nu manele, ci o melodie extrem de cunoscută din repertoriul ”cult” al artistului.

Citeste si: Cum a reacționat fostul iubit al lui Carmen Minune după ce a aflat că e gravidă cu actualul

Citeste si: Halucinant! Adrian Minune: ”Este mutilat pe viață...m-am speriat, țâșnea sângele”

Citeste si: Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că va fi bunic? Vezi cum se simte artistul în aceste momente!

Duetul inedit, care a avut loc în curtea casei unor persoane cu suficientă dare de mână pentru a-și permite să îi aibă la masă pe cei doi artiști, unii dintre cei mai scumpi din muzică, a ținut suficient de mult pentru ca toată lumea să fie impresionată. Iar tonul l-a dat Marcel Pavel care a început să cânte în stilul lui, lansându-i provocarea, astfel, lui Adi Minune. Iar acesta,după ce i-a ”confiscat” microfonul lui Marcel, a dovedit că știe, din plin, să cânte și altceva în afară de manele, reușind să se completeze perfect cu colegul său de breaslă.

Culmea, în timpul duetului, cei doi artiști au fost întrerupți în nenumărate rânduri de aplauzele celor din jur care, între două pahare de vin, erau vizibil impresionați de ceea ce se petrece în curgtea în care fuseseră scoase niște boxe de la care, probabil, tot cartierul a auzit concertul.

 

Adi Minune, carieră de peste 25 de ani în muzică

Adi Minune, deşi are doar 44 de ani, este unul dintre artiştii care se pot lăuda cu o carieră de peste 25 de ani în lumea manelelor. El a dat lovitura, imediat după Revoluţie, când a devenit unul dintre pionierii acestui ge muzical, iar talentul indiscutabil pe care îl are l-a transformat într-un adevărat simbol al genului. Mai mult decât atât, Adrian nu s-a mulţumit cu o carieră muzicală, el reuşind să apară în mai multe filme şi s-a implicat, pentru o scurtă perioadă, şi în politică, el devenind consilier local în localitatea natală.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate