Dumnezeule! Un bărbat din Vaslui a murit strivit de ziua lui de un zid pe care scria ”La mulți ani” chiar de nepoții lui

Un incident incredibil a avut loc în Vaslui. Un bărbat a murit strivit de ziua lui de un zid.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din comuna vasluiană Poienești a murit strivit de către un zid, de ziua lui de naștere, un zid pe care chiar nepoții lui au scris ”La mulți ani”.

Conform estnews.ro, bărbatul încercase să dărâme zidul acela în urmă cu ceva timp. Omul a lovit de mai multe ori, cu o bară din fier, baza unuia dintre pereții instabili, iar bucata de lut s-a desprins integral.

Fiul lui a sunat imediat la 112. Bărbatul nu a mai putut fi salvat iar medicii au declarat decesul.

Serviciul de Ambulanță Vaslui a fost solicitat în localitatea Poienești Vale, pentru un bărbat de 73 de ani, care a suferit un accident nefericit.

Citeste si: Atenționare din partea seismologilor! Un cutremur mare urmează să vină

Citeste si: Crima din Săpoca a creat panică printre oameni! A fost făcută prima analiză după masacru: ce nereguli criminale și erori există

Citeste si: Ancheta în cazul „Caracal” a intrat în impas! Noi imagini din casa criminalului. Curtea arată ca un sit arheologic

În timp ce lucra la o casă, un zid s-a prăbușit peste el, provocându-i numeroase leziuni. Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, cu multiple mărci traumatice la nivelul capului, gâtului și toracelui.

S-au efectuat manevre de resuscitare timp de 60 minute, fără răspuns favorabil. A fost declarat decesul, iar cazul a fost preluat de poliție pentru continuarea investigațiilor”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate