Dupa ce a iesit din inchisoare, Dan Diaconescu a gasit un prapad financiar! Cea mai veche afacere a fostului prezentator de televiziune a provocat o pierdere de 4,8 milioane de euro intr-un an!

Dan Diaconescu are probleme uriase in afaceri.

Autor: Matei Vaihan

Dan Diaconescu a fost eliberat conditionat la sfarsitul lunii noiembrie, din penitenciarul Jilava, dupa ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare primita pentru santaj. Duminica, el a sarbatorit implinirea a 50 de ani, la petrecere participand aproximativ 200 de invitati.( vezi imagini de la petrecerea lui Dan Diaconescu)

Nu toate lucrurile sunt roz, insa, pentru Diaconescu. Actionar principal la mai multe firme, acesta trebuie sa faca fata unei situatii foarte grele. Cea mai veche firma a lui Diaconescu, SC Oglinda Press, infiintata in 1996 si specializata in „activitati de editare a ziarelor” a raportat, pentru 2016, o pierdere neta de 21,8 milioane de lei, adica aproximativ 4,8 milioane de euro.

Firma a devenit o gaura financiara pentru Diaconescu inca din 2012. De atunci si pana in 2016, pierderile totale au fost de peste 30 de milioane de lei (6,6 milioane de euro). 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies