Vedete

După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mutat împreună, și micuța vedetei a călcat pragul casei! Avem primele imagini

Este fericire mare în familia Biancăi Drăgușanu! Micuța ei, Sofia, alături de vedetă, au mers în vizită în casa din Mediaș!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mutat recent împreună, într-un imobil foarte scump din Capitală. Nu doar că sunt foarte fericiți împreună, dar Bianca Drăgușanu spusese, la un moment dat, că și micuța ei, Sofia, va călca pragul casei în curând. Până atunci, însă, au mers la casa din Mediaș, care a fost renovată complet.

Citeste si: Roxana Vancea slăbeşte şi se tonifiază! Vrea un corp perfect pentru vară şi are antrenor personal

Bianca Drăgușanu a filmat-o pe micuța ei, Sofia, în timp ce se plimbă cu o jucărie de pluș în noua casă renovată. Pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, faptul că s-au mutat împreună reprezintă un pas foarte important în relația lor, astfel văzând cât de serioși sunt când vine vorba despre viitorul lor.

Dezvăluiri despre cuplul Bianca - Alex Bodi

„Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică de-a vedetei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Roxana Vancea slăbeşte şi se tonifiază! Vrea un corp perfect pentru vară şi are antrenor personal

Vedeta și-a luat deja cățelul în noua locuință și urmează ca și fiica ei și a lui Victor Slav, Natalia Sofia, să li se alăture.

”Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”, au spus prietenii cuplului.

Citeste si: Cum arată penthouse-ul în care Bianca Drăgușanu s-a mutat cu Alex Bodi! Se întinde pe două etaje și este superb

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

treaba multa🙈🎀💁‍♀️👑 Sooo happpppyyyy!💕💕 #blessed #mysmartbaby #babygirl #love #thankful #perfectlife #healthymind @sofianataliaslav

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

Galerie foto