Dupa ce i s-a facut dosar penal, fiul lui Guta s-a dus la o petrecere! Nicu a fost urmarit ca in filme de Politie!

Se pare ca dupa ce i s-a facut dosar penal, fiul lui Guta s-a dus la o petrecere. Nicu are probleme cu Politia rutiera.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In urma cu cateva zile, dupa ce i s-a facut dosar penal, fiul lui Guta s-a dus la o petrecere. WOWbiz.ro a dezvaluit ca Nicu fost oprit de politie, duminica seara, in localitatea Santamarie Orlea, dupa cateva manevre pe strada. In prima faza, el nu a oprit la semnele agentilor politiei rutiere, astfel ca a fost nevoie de o urmarire ca in filme, pana cand acesta a putut fi tras pe dreapta. (vezi cum s-a umplut Nicolae Guta de datorii)

Dupa ce i s-a facut dosar penal, fiul lui Guta s-a dus la o petrecere. In masina lui Nicu s-au gasit doua pliculete cu substante

Cand i s-au cerut actele, Nicu Guta nu avea permis. Mai mult, in masina lui s-au gasit si doua pliculete cu substante, care au fost si trimise la laborator si a fost anuntat serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate. Fiul lui Nicolaea Guta a fost audiat de politia din Hateg, iar dupa declaratii si in urma faptelor, i s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis, au mai specificat surse judiciare din Hateg.

Dupa ce i s-a facut dosar penal, fiul lui Guta s-a dus la o petrecere. Nicu a fost invitat la aniversarea fetitei pe care a botezat-o

Desi a fost suparat dupa ce i s-a facut dosar penal, fiul lui Guta s-a dus la o petrecere. Nicu a fost invitat, impreuna cu iubita sa, Emi, la aniversarea de un an a unei fetite pe care cei doi au botezat-o. Nicu nu a aparut prea afectat de incidentul cu politia, afisand un zambet atunci cand s-a fotografiat alaturi de partenera sa de viata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: