După Florin Salam, un alt manelist celebru a fost bătut la o cântare! "S-a ajuns prea departe"

La o săptămână după ce Lower Stan l-a lovit cu pumnul pe Florin Salam, un alt manelist celebru a fost bătut în timpul unei cântări.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Este vorba de Marius Babanu, care a povestit în direct cum s-a întâmplat totul.

fara descriere

"Aseară în jurul orei 23 am fost bătut, după ce am fost invitat să cânt. Unul dintre invitaţi m-a bătut cu bestialitate. Nu le-am greşit cu absolut nimic. Nu i-am încurcat. M-au sunat cu o zi înainte, le-am spus că mai am cântări, dar că ajung şi la ei. Mi-au spus că gata, te-ai făcut obraznic. Cânt de mulţi ani la ei. Au mai fost divergenţe, dar acum s-a ajuns prea departe. Am fost şi la poliţie şi la IML. Fac un apel la toţi colegii mei care au ceva de spus că nu se mai poate. Am avut umilinţe. Nu vreau să spun numele lor pentru că ar însemna să fac nenorociri. Nu mai vreau să cânt în familia lor şi vreau să-i ţin la distanţă. După ce am cântat, m-a scos afară, m-a luat prima dată după gât şi mi-a spus că i-am vorbit nu ştiu cum nepotului lui. Mi-a dat două, m-a luat ameţeala", a spus Marius Babanu la TV.

Scandalul creat după ce Florin Salam a fost lovit de Lower Stan a făcut înconjurul presei. Mai mulţi interlopi, printre care Mircea Nebunu şi Florin Corduneanu au intervenit pentru Salam. Şeful clanului Cordunenilor chiar a făcut apel să i se spună unde îl poate găsi pe Lower Stan pentru a vedea "cât de şmecher e".

În cele din urmă se pare că scandalul creat de lovirea lui Salam la Milano s-a stins, interlopul Lower Stan fiind de acord, potrivit unor surse, să îi plătească 50.000 de euro manelistului. Lower Stan fusese ameninţat de numeroşi "grei" din lumea interlopă după ce l-a lovit pe celebrul manelist.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate