După luni de tăcere, Mircea Badea l-a demolat pe Oreste. Ce a putut sa spună fostul partener de afaceri al "renegatului de la Realitatea" despre acesta

Mircea Badea nu a mai rezistat şi l-a atacut violent pe fostul său prieten Oreste.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Prieteni la cataramă şi chiar parteneri de afaceri vreme de mulţi ani, Mircea Badea şi Oreste Teodorescu au ajuns la cuţite după ce Oreste a părăsit trustul la care încă lucrează Mircea, acuzându-l pe Dan Voiculescu de diverse practici.

Purtată în mediul virtual, disputa dintre cei doi foşti amici a avut parte de-a lungul timpului de reacţii dure, dar şi de unele neobişnuite, precum cea recentă a lui Mircea Badea, care în ultimele luni a declarat că nu declară absolut nimic despre Oreste, în ciuda faptului că avea motiv să-i răspundă fostului său camarad.

După scandalul izbucnit la Realitatea TV, unde Oreste a primit interzis în platou, deşi era un invitat obişnuit în emisiunea lui Rareş Bgdan, Mircea Badea nu a mai rezistat şi a strecurat şi un atac violent la adresa lui Oreste într-o postare mai lungă: ”Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”, a notat Badea, trimiterea la Oreste fiind evidentă.  
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate