După scandalul cu Andreea Antonescu, George Burcea a reacționat ”Tot persoana X te plătește?”

Așa cum se așteptau mulți, între Andreea Antonescu și George Burcea a izbucnit scandalul la Ferma.

Andreea Antonescu si george Burcea
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Deși păreau că nu vor să deschidă ”cutia Pandorei”, George Burcea și Andreea Antonescu au vorbit până la urmă unul despre celălalt și nu în termeni foarte frumoși. Relația de prietenie dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-a făcut loc în discuțiile de la Fermă, acolo unde cântăreața este concurentă.

După ce George Burcea a spus că el crede că Andreea Antonescu nu merită să primească imunitatea, a precizat că nu a făcut acest lucru din răzbunare la adresa Andreei Bălan. ” Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?”  a spus George Burcea la Ferma.

George Burcea Ferma
George Burcea, reactie dupa scandalul cu Andreea Antonescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Dar nici Andreea Antonescu nu s-a lăsat mai prejos. ” Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele.

Pot să fiu și ea rea, dacă vreau”  a spus Andreea Antonescu.

Imediat după ce a fost difuzat momentul la tv, George Burcea a primit un mesaj de la o persoană care a apreciat-o pe Andreea Antonescu, iar pe actor l-a criticat. Mesajul lui George Burcea a fost extrem de dur. ”Domnu Edi, hai să nu ne c..m pe noi! Tot persoana X te plătește și acum pentru treabă”, este mesajul lui George Burcea, care vrea să arate că știe mai multe despre respectivul.

Andreea Antonescu l-a atacat pe George Burcea încă de când a intrat în Ferma

De altfel, Andreea Antonescu nu l-a menajat pe George Burcea de când a intrat în show, vrând parcă să demonstreze că pentru asta a venit acolo. 

“Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot.

Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”,  a declarat Andreea Antonescu la Ferma.

Andreea Antonescu a intrat ăn show imediat după plecarea Vivianei Sposub, cea care s-a apropiat de George Burcea. Viviana și fostul soț al Andreei Bălan se pare că s-au îndrăgostit în show și și-au continuat relația și în afara emisiunii.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anna Lesko, atingeri tandre cu un alt concurent de la Ferma! "Nu te uita, că e peste 18 ani..."

Viviana Sposub s-a mutat cu George Burcea? Semnul care-i dă de gol

Unde se filmează de fapt Ferma! De ce au ales locul în plină pandemie DEZVĂLUIRI

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies