Durere fără margini! Secretarul primăriei din Talpa a fost găsit spânzurat în magazia din curtea școlii

Este durere fără margini în localitatea Talpa Bâscoveni. Secretarul primăriei a fost găsit spânzurat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este doliu în localitatea Talpa Bâscoveni. Secretarul primăriei, Ilie Sandu, a fost găsit mort într-o magazine din curtea școlii gimnaziale. Bărbatul a fost găsit spânzurat.

Bărbatul avea vârsta de 43 de ani și lucra de mulți ani la primăriei. Semnalul de alarmă a fost tras în această dimineață, când Ilie Sandu a dispărut de la primele ore ale zilei.

Citeste si: Anunțul făcut de Ministerul Sănătății, după ce Matteo Politi, ”medicul cu 8 clase”, a fost arestat și acuzat pentru practicare ilegală

A fost sunat și de primar, și de familie, însă apelurile au rămas fără răspuns. În jurul orei 14,00, mai mulți apropiați și colegi s-au mobilizat și au început căutările. După câteva ore, au ajuns și în curtea școlii gimnaziale din Talpa Bâscoveni, unde cei care au intrat au observat că ușa magaziei de lemne era deschisă. Acolo a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Ilie Sandu. Secretarul comunei era spânzurat cu cablul unui prelungitor electric.

Citeste si: Fratele lui Mirel Rădoi, operat în această dimineață. Mihai Nicușor Rădoi s-a aruncat, ieri, de la etajul 4

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat. Primarul comunei spune că era un bun profesionist și nu avea nici un fel de probleme la serviciu, însă a observat că în ultima vreme era abătut și nu se simțea prea bine. Autoritățile au întocmit un dosar de moarte suspectă, urmând să se stabilească cum s-au derulat faptele, conform totalimpact.

Citeste si: De ce este terorizat Cristi Borcea la închisoare? Uite ce-l înspăimântă cu adevărat pe milionar! DEZVĂLUIRI

Sursă foto: totalimpact

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate