Dureros! Motivul pentru care groapa Denisei Răducu a fost făcută mai mare

Groapa Denisei Răducu a fost făcută maimare, la cererea tatălui ei. Motivul este dureros.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Denisa Răducu a murit răpusă e o boală necruțătoare, la vârsta de doar 27 de ani. Cunoscuta cântăreață a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au cunsocut.

Părinții și restul rudelor nu și-au revenit nici acum, la mai bine de doi ani de la decesul ei, iar fanii încearcă în continuare să-i mențină amintirea vie.

fara descriere

Motivul pentru care groapa Denisei Răducu a fost făcută mai mare

Puțini știu că groapa în care a fost înrmormântată Denisa Răducu este mai mare decât în mod normal, iar motivul este cutremurător. Tatăl ei a cerut ca lângă sicriul ei să fie loc astfel încât, atunci când va muri, să aibă loc să fie îngropat lângă fiica lui.

Citeste si: Fanii nu au uitat-o pe Denisa Răducu. Au fost acasă la familia cântăreței și la mormânt: „Ai lăsat în urma ta atâta durere!”

fara descriere

Familia Denisei Răducu ține în continuare doliu

Pentru familie, viața a rămas blocată în momentul morții fetei lor. La casa din Ștefănești a fost adus inclusiv doliul de la apartamentul Denisei din București și diverse fotografii cu ea. Toate acestea au fost așezate în cureta casei unde a copilărit Denisa.

„A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă. Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu, tatăl Denisei. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate