E clar, a venit vara! Cele mai sexy imagini de pe plajă! Larisa Judele de la Puterea Dragostei, show senzual, în nisip

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” este, probabil, una dintre cele mai sexy domnișoare care au fost, până acum, în emisiunea moderată de Andreea Mantea, lucru pe care l-a demonstrat, din nou, în cele câteva zile petrecute la malul mării, în România.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Chiar dacă, de-a lungul timpului, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” nu și-a expus prea mult formele perfecte pe care le are, la plajă însă focoasa brunetă a fost surprinsă în ipostaze cât se poate de fierbinți.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, clip mai senzual decât prestațiile de la videochat Video

Citeste si: Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, disperată în plină criză a coronavirusului! Sora ei e în Anglia și e bolnavă! ”Sună degeaba la Salvare și la Ambasada României” EXCLUSIV

Citeste si: Imagini incredibile la Puterea Dragostei! Larisa Judele și Bogdan Mocanu, la un pas să se sărute

Iar de curând, odată cu relaxarea restricțiilor, larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a ”fugit” la malul mării, pentru primul bronz al anului. Iar șederea Larisei pe plajă s-a transformat într-un adevărat show pentru toți cei care au fost în preajmă. Purtând un costum de baie dintr-o bucată, care nu îi putea ascunde nicio secundă amplitudinea decolteului, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a dezvăluit că, pentru ea, pandemia de coronavirus a ținut-o departe de kilograme în plus, ba chiar a și slăbit.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Normal, dacă ziua a fost dedicată plajei, seara, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a profitat la maximum de viața de noapte agitată din Mamaia și a ”bântuit prin cluburi” în căutare de distracție. Și, susține ea, chiar au fost câteva seri în care petrecerile din club au fost fix pe gustul ei...

 

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, show într-un videoclip

Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu este la primele apariții extrem de sexy în showbiz-ul românesc, focoasa concurentă fiind, de altfel, obișnuită să apară în ipostaze incendiare. De altfel, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, acum mai bine de un an, făcea senzație în videoclipul lui Karym, ea fiind personajul principal feminin al poveștii clipului piesei ”Râu de lacrimi”.

Mai exact, focoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu s-a ferit să apară în ipostaze fierbinți și să danseze așa cum nu a fost niciodată văzută în cadrul show-ului moderat de Andreea Mantea. Îmbrăcată sumar, în latex, cu materialul hainelor bine mulat pe formele voluptoase pe care le are, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a acceptat să joace în clipul cu tentă sado-maso al lui Karym și, mai mult, nu s-a dat în spate când a citit scenariul. Iar scenariul cu pricina prevedea, printre altele, un dans provocator, demn de o animatoare de cluburi, dar și ”abuzarea” lui Karym, bine legat cu tot felul de lanțuri.

 

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” l-a sedus și abandonat pe Bogdan Mocanu

 

”Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el. De aceea l-am și sărutat, la un moment dat”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, între ei nu s-a legat relația la care, probabil, câștigătorul primului sezon al ”Puterea Dragostei” și-ar fi dorit. ”Nu sunt foarte multe de spus... dar am simțit că nu este bărbatul potrivit pentru mine. Adică este un tip sufletist, un băiat extraordinar, am devenit amici, dar nu e fix ceea ce aveam eu nevoie”, a mai explicat Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate