"E copilul tău?" Fotografia cu None care i-a emoționat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei

În perioada în care Mădălin None se afla în casa Puterea Dragostei, au fost zvonuri potrivit cărora ar fi însurat și ar avea și un copil.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Concurentul de la Puterea Dragostei a negat că ar fi căsătorit și a explicat pentru wowbiz.ro cine este, de fapt, tânăra despre care gurile rele susțineau că ar fi nevasta lui.

În gala Puterea Dragostei de azi, Mădălin None a fost eliminat. El a părăsit casa cu fruntea sus și a promis că se va întoarce dacă va vedea că intră vreo fată care îi place.

Citeste si: Se complică totul la Puterea Dragostei! Roxana are o altă relație în afara emisiunii? Viorela a dat-o de gol!

Citeste si: Hamude, ”folosit” de o starletă XXX pe post de ”jucărie”! Cine este bomba-sexy care a profitat de concurentul de la ”Puterea Dragostei”?

Citeste si: Bătaie în toată regula la Puterea Dragostei! Şi Mari a sărit să o lovească pe Simina! Au ieşit scântei! Imagini incredibile

fara descriere

Recent, pe site-urile de socializare au tot apărut fotografii cu None în România. O poză cu un copil a atras atenția tuturor.

Mădălin None ia în brațe un băiețel și îi spune ceva la ureche. Toată lumea s-a grăbit să spună că micuțul ar fi fiul lui. Au fost voci care au susținut că puștiul este fie nepoțelul lui, adică fiul fratelui său, fie doar un fan care l-a abordat în mall pentru că voia să facă o poză cu el.

fara descriere

None, eliminat de la Puterea Dragostei

Mădălin None a fost eliminat de la Puterea Dragostei, după ce Bianca a câștigat premiul de 1500 de euro și a reușit să protejeze casa fetelor. None nu a părut afectat de această eliminare și a promis că se va întoarce doar dacă va veni o fată care să-i placă sau dacă va vedea că atmosfera în casă s-a schimbat. La plecare, singura persoană de la care a refuzat să-și ia la revedere și pe care nu a pupat-o a fost Bianca.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate