Vedete

E de necrezut ce au putut să facă Oana Zăvoranu şi soţul ei, noaptea, în Herăstrău! Vezi imagini incredibile cu cei doi! FOTO!

Oana Zăvoranu şi soţul ei, ipostaze incredibile în Herăstrău! Uite ce au făcut!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Oana Zăvoranu este o vedetă nonconformistă care nu a fost niciodată atinsă de spiritul de turmă. Excentrică, amuzantă şi mereu plină de surprize, artista a reuşit, din nou, să-şi lase audienţa mută de uimire. Iar aici nu vorbim despre publicul care o urmăreşte în faţa televizoarelor ci de prietenii din comunitatea ei de pe instagram.

Sâmbăta trecută, noaptea, când mondenii Capitalei începeau distracţia şi flirturile cu un pahar în mână, la cluburi, Oana Zăvoranu şi soţul ei, Alex Ashraf, ajungeau în Herăstrău, cu maşina.

Oana Zăvoranu şi soţul ei, ipostaze incredibile în Herăstrău! Câţiva şoferi i-au claxonat!

Ce s-a întâmplat după aceea este de-a dreptul uluitor...Protagoniştii noştri nu au mers la o plimbare nocturnă, cum probabil v-aţi imaginat... Îndrăgostiţii au pus câteva dintre piesele lor favorite, din diferite genuri muzicale, şi au dansat cu patos în faţa autoturismului.

Citeste si: Oana Zăvoranu, apariție de senzație la ”Vulturii de Noapte”! A continuat ”războiul” cu influencerele de pe net

Dar nu oricum, dragi cititori, ci precum o fac concurenţii celebrelor "dance battles" care fac furori pe youtube. Au dansat atât pe rând cât şi împreună şi au ignorat claxoanele sau flash-urile venite de la şoferii care încercau să le atragă atenţia.

Citeste si: Oana Zăvoranu apare în ultimul videoclip al lui Pepe? Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o

Cei doi erau preocupaţi doar de mişcările lor şi de fanii care-i urmăreau, în număr mare, în live, pe instagram-ul Oanei Zăvoranu.

Galerie foto