E dureros ce se întâmplă cu văduva lui Cornel Vadim Tudor, la 5 ani de la moartea ”Tribunului”

Pe 14 septembrie se împlinesc 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia îl comemorează.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Pe 14 septembrie se împlinesc 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia îl comemorează.

Corneliu Vadim Tudor, 5 ani de la moarte
Pe 14 septembrie se împlinesc 5 ani de la moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor


In articol:

Luni se împlinesc 5 ani de la moartea lui Cornel Vadim Tudor, iar familia a organizat parastasul la Biserica Sf Gheorghe, acolo unde slujește duhovnicul fostul ”Tribun”.

În urmă cu 5 ani, după moartea lui Cornel Vadim Tudor, văduva și cele două fiice ale acestuia, s-au văzut singure, cu numeroase datorii, cu mulți câini de hrănit și cu câteva procese. A fost o perioadă grea pentru acestea, pentru că în timp ce-l plângeau pe omul iubit, au trebuit să rezolve și problema banilor, dar și să ducă mai departe moștenirea acestuia, mai ales ziarul pe care Vadim Tudor l-a înființat. (Vezi si Ce s-a întâmplat cu câinii lui Vadim, după moartea acestuia)

mormant Corneliu Vadim Tudor
Așa arată acum mormântul lui Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gigi Becali, în alertă! Cel mai mare duşman din viaţa lui loveşte din nou. E oficial acum - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Povestea fabuloasă a unui artist celebru! Ce sacrificii incredibile a făcut pentru fiul lui! Spovedania lui e cutremurătoare EXCLUSIV

Citeste si: Ce face și cum arată astăzi femeia pe care Vadim Tudor a făcut-o celebră drept „Șomâldoaca, pitica nenorocită”

Citeste si: Se împlinesc 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! ”Tribunul” a fost dat în judecată după moarte de un fost consilier personal

Lidia Vadim, una dintre fiicele lui Cornel Vadim Tudor, cea care a preluat frâiele afacerii tatălui său, spune că abia acum, la câțiva ani de la moartea părintelui său, s-a așternut cumva liniștea. Au reușit să resolve cumva problema câinilor de care ”Tribunul” avea grijă într-un adăpost, să plătească datorii, mai ales cele pentru care erau procese, să încheie scandalurile cu rudele. ”E liniște! E bine pentru că lucrurile nu au avansat, nu ne deranjăm unii pe alții. Nu s-a mai întâmplat nimic. Am ales ca lucrurile să urmeze un curs”, a povestit Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor. (Vezi cu ce se ocupă fiica lui Corneliu Vadim Tudor)

Vaduva si fiicele lui Corneliu vadim Tudor
Vaduva si cele dou fiice ale lu Corneliu Vadim Tudor, alături de duhovnicul acestuia

Văduva lui Cornel Vadim Tudor trăiește din pensia de urmaș ”Mi-a fost refuzată cererea”

O singură problemă le nemulțumește profund pe urmașele lui Vadim Tudor. Văduva ”Tribunului” nu a lucrat, ea trăiește acum din pensia de urmaș a soțului ei. Fost europarlamentar, parlamentar în 4 mandate, director de ziar, scriitor, Corneliu Vadim Tudor ar fi avut o pensie mai mică decât alți colegi de-ai săi, spune Lidia Vadim Tudor.

”Ne luptăm încă pentru pensia tatălui meu. Eu vreau să știu dacă este una corectă. A fost parlamentar în 4 mandate, din 1992 până în 2008. Are și o pensie de europarlamentar. Mi-am dorit ca organele abilitate să ne spună că această pensie este una corectă. Alți parlamentari care au fost colegi cu el primesc o pensie mai mare ca el. De câte ori am cerut parlamentului să-mi fie date anumite acte, mi-a fost refuzată cererea”; poevstea de curând Lidia Vadim tudor, dezamăgită de pensia primită de mama sa ca văduvă a politicianului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Raed Arafat a făcut marele anunţ! Toți românii trebuie să afle decizia. Se dă liber

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

De ce a murit Vadim Tudor. Eroarea majoră a fost dezvăluită acum

Jean de la Craiova vrea să cânte melodii cu versurile lui Corneliu Vadim Tudor! Dezvăluiri uluitoare ale artistului VIDEO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies