E gata prietenia lor? Ricardo a luat foc, Simina îl șantajează că va face dezvăluiri despre el! "Ar trebui să-ți fie rușine"

E gata prietenia lui Ricardo cu Simina? Cei doi tineri, prieteni de afară, au ajuns să-și facă reproșuri în cadrul emisiunii Puterea Dragostei!

Autor: R.L.

In articol:

S-a terminat prietenia dintre Ricardo și Simina de la Puterea Dragostei?

Ricardo s-a supărat și a răbufnit după ce Simina, pe care o considera prietena lui, i-a reproșat ieșirea violentă și că a vrut să se ia la bătaie cu Alex.

Deranjat că, în loc să fie de partea lui, Simina l-a luat la rost, Ricardo s-a supărat și a început să o certe și el, la rândul lui.

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Ricardo s-a supărat pe Simina și a răbufnit

"Nu ți-ar fi un pic rușine? Dacă îmi era prietenă, trebuia să mă înțeleagă! Nu să mă susțină, să mă înțeleagă! Ai început să ții tu lecții de viață! Nu îmi spui tu mie ce să fac! Nu e frumos ce faci, că mă ataci! Dacă voia sa zică

ceva, îmi spunea mie separat. Nu am venit niciodată să spun nimic despre ea, mereu i-am luat apărarea", a tunat Ricardo în emisiune.

Citeste si: Mantea a vrut să știe ce s-a întâmplat între Ricardo și Alex de s-au luat la bătaie! None știe de la ce a pornit totul: "E complexat băiatul"

Citeste si: Cea mai mare gafă din televiziune! Prezentatorul de știri i-a anunțat moartea în direct

Citeste si: Explicația Biancăi Drăgușanu după ce și-a ieșit din fire și a înjurat ca la ușa cortului: „Un limbaj adecvat și un comportament civilizat așa cum îl am eu...”

Ricardo și Raluca s-au întâlnit în afara emisiunii?

Ricardo și Simina s-au contrat un pic, iar ea a amenințat că face dezvăluiri. La insistențele Andreei Mantea, Simina a spus ce știa despre el. "S-a văzut cu Raluca. Mi-a spus că i-a cerut Raluca să se vadă. Și s-au văzut marți", a dezvăluit ea. "Ți-e ciudă că nu ai cu cine să te vezi și tu?", a reacționat Ricardo. "Ai dovezi?", a intervenit și Raluca Munte.

Andreea a intervenit și ea. "A fost atunci când ne-a spus că trebuie să trimită un pachet. Dar nu știm când a plecat Raluca și nici când s-a întors", a explicat ea.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mantea a vrut să știe ce s-a întâmplat între Ricardo și Alex de s-au luat la bătaie! None știe de la ce a pornit totul: "E complexat băiatul"

Cea mai mare gafă din televiziune! Prezentatorul de știri i-a anunțat moartea în direct

Explicația Biancăi Drăgușanu după ce și-a ieșit din fire și a înjurat ca la ușa cortului: „Un limbaj adecvat și un comportament civilizat așa cum îl am eu...”

4 zodii încep o perioadă excelentă. Leii fac investiții profitabile

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies