E halucinant ce spun deţinutele din penitenciarul unde este închisă Elena Udrea. Le place la închisoare pentru că nu-şi ascund orientarea sexuală. "Nu am fost niciodată fericită"

Elena Udrea, declaratii halucinante ale colegelor de detentie. Uite ce spun despre orientarea lor sexuala.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Condiţiile din închisoarea unde se află în prezent Elena Udrea sunt extrem de grele. Fosta politiciană primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună. Un studiu făcut de o profesoară de la Facultatea de Drept a Universităţii Costa Rica despre viaţa din penitenciar arată că igiena nu este la standarde normale la “Vilma Curling Rivera” (n.r fosta denumire este El buen pastor), acolo unde românca a fost dusă, după ce a fost reţinută de Interpol.

“O deţinută spune că închisoarea oferă o rolă de hârtie igienică pe lună. Un prosop se dă la fiecare două luni, la fel şi un săpun de baie. O altă femeie a declarat că "nu ajunge un sul de hârtie igienică pe lună, trebuie făcut ceva pentru a schimba această situaţie umilitoare”, se arată în studiul despre condiţiile din închisoarea costaricană.

"Aşa cum s-au exprimat deţinuţii, autorităţile nu respectă regula 5 a convenţiei de la Bangkok, care prevede următoarele: Spaţiile destinate cazării femeilor deţinute trebuie să aibă mijloace şi mijloace articolele necesare pentru a satisface nevoile de igiena de acest gen, inclusiv tampoane sanitare gratuite şi furnizarea permanentă de apă pentru îngrijire personalul copiilor şi femeilor, în special cei care gătesc, femeile însărcinate şi cele care sunt în perioada de lactaţie sau menstruaţie”, s-a mai punctat în studiu.

Elena Udrea, declaratii halucinante ale colegelor de detentie. "De teamă să nu-mi distrug părinţii"

Ei bine, în urmă cu ceva timp, in spatele gratiilor a mai fost realizat un studiu, dar cu altă tema.

Subiectul este "comportamentul sexual al femeilor private de libertate", iar concluziile au fost neaşteptate.

Foarte multe femei care ajung în spatele gratiilor au spus că şi-au îmbrăţişat adevărata orientare sexuala în închisoare, unde au simţit că pot să se lase purtate de val fără să fie judecate.

Acestea au declarat că, în libertate, îşi ascundeau natura din cauza prejudecăţilor societăţii.

"Am avut mai mulţi iubiţi, dar nu am fost niciodată fericită.

Eu eram atrasă de femei încă din liceu. Nu am spus niciodată asta şi nici nu m-am arătat de teamă să nu-mi distrug părinţii. Li s-ar fi parut mai puţin ruşinos să spună că au o fiica infractoare decât că spună că sunt lesbiană", a recunoscut o femeie de 37 de ani.

Câteva foste deţinute au povestit că au adoptat un soi de "lesbianism temporar" în penitenciar, dar în libertate au revenit la orientarea lor sexuală.


 

Vezi pe stirilekanald.ro imagini incredibile din penitenciarul unde este inchisa Elena Udrea

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a reuşit Elena Udrea să şocheze presa din America? Uite ce au titrat publicaţii importante despre extravaganţele politicianei, dar şi despre relaţia dintre ea şi Băsescu.

Penitenciarul unde este inchisa Elena Udrea e supraaglomerat iar mancarea e plina de gandaci, dar uite cum arata capela. Anul trecut s-au investit peste 15.000 de euro in acest...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies