E incredibil ce au în comun Smiley şi Dani Oţil. Uite ce NU au mai făcut după ce s-au despărţit de fostele iubite celebre. Mihaela Rădulescu şi Laura Cosoi le-au dat "FATALA"!

Smiley şi Dani Oţil, destine amoroase similare. E şocant când vezi câte au în comun cei doi.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Smiley (35 ani) şi Dani Oţil (38 ani) sunt doi bărbaţi celebri, îndrăgiţi, burlaci şi tineri... Aici ai spune că se opresc punctele comune ale celor două vedete, cel puţin acelea binecunoscute. La o analiză amănunţită a trecutului lor amoros, observi însă că au avut acelaşi tip de comportament după ce s-au despărţit de femeile care le-au marcat profund existenţa.

Citeste si:
Laura Cosoi s-a chinuit mult timp sa ramana insarcinata. Ce a trebuit sa faca, de dragul bebelusului

Vorbim aici despre Laura Cosoi (36 ani), în cazul lui Smiley şi despre Mihaela Rădulescu (49 ani) în "speţa" lui Dani Oţil. Amândoi au stat în jur de cinci-şase ani cu aceste femei superbe şi, curios, după despărţirea de ele, nu s-au mai afişat, oficial, cu nicio altă reprezentantă a sexului frumos.

Atât lui Smiley cât şi lui Dani le-au fost atribuite o sumedenie de aventuri sau relaţii mai mult sau mai puţin serioase, dar niciunul dintre ei nu şi-a asumat vreo idilă.

Îndrăgitul artist ar fi, se pare, într-o relaţie extrem de discretă cu Gina Pistol, dar, repetăm, nu a recunoscut niciodată că ar avea o parteneră de viaţă, în timp ce în relaţia cu Laura a vorbit mereu despre persoana iubită şi s-a afişat cu ea peste tot.

Smiley şi Dani Oţil, destine amoroase similare. Nu s-au mai afişat cu nicio femeie după despărţirea de fostele iubite celebre.

Mai mult decât atât, când blogger-iţa a plecat în Mexic să reprezinte România la "Bailando por un sueno", cântăreţul i-a făcut o surpriză şi a stat acolo, cu ea, câteva săptămâni.

În prezent, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, căruia i-a dăruit un băieţel adorabil, iar Mihaela Rădulescu este logodită cu austriacul Felix Baumgartner.

Protagoniştii noştri care pare că au un destin amoros asemănător sunt însă în continuare, la nivel declarativ cel puţin, burlaci convinşi, şi nu dau semne că ar vrea să schimbe asta.

Iar dacă revenim puţin la Dani şi ne amintim de emisiunea de acum două săptămâni, când a avut-o invitată pe Mihaela, putem să bănuim că, după comportamentul lui, fosta iubită nu i-ar fi nici astăzi indiferentă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Rădulescu, luată la întrebări de Dani Oţil: "Nu ştiu pe ce plajă am fost, dar nu aveam nimic pe mine"

Dani Oţil s-a reîntâlnit cu Mihaela Rădulescu! Dialog spumos între cei doi: "Să mă ţii la curent când te însori"

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Horoscop 16 ianuarie. Zodia cea mai vulnerabilă. Cineva profită de tine ca de un bancomat

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Cât de eficientă e o singură doză de vaccin contra Covid-19. Ultimele statistici şi cifre

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies