Ea e prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Junior! Galerie foto cu Camelia Constantinescu

Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior în perioada 2000-2005, după divorțul de Mihaela Rădulescu și înainte de căsnicia cu Andreea Marin.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr

Camelia Constantinescu este femeia care l-a făcut tată pentru prima oară pe Ștefan Bănică Junior.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr au format un cuplu timp de cinci ani, în perioada 2000-2005. Artistul divorțase de Mihaela Rădulescu după cinci ani de căsnicie când a cunoscut-o pe Camelia. Din relația lor a rezultat primul copil al cântărețului, Radu Ștefan. Băiatul s-a născut în 2003.

Camelia Constantinescu, iubita lui Ștefan Bănică Jr. din 2000 până în 2005

Cu timpul, relația Cameliei Constantinescu cu Ștefan Bănică a început să scârțâie, motiv pentru care s-a ajuns la despărțire. Radu Ștefan avea doi ani atunci când părinții lor s-au decis să își spună adio. După despărțirea de Camelia, Bănică Jr s-a cuplat cu Andreea Marin, cu care a făcut o fetiță, pe Violeta. După despărțirea de Ștefan Bănică, bruneta s-a cuplat cu un medic stomatolog. 

Pentru o perioadă, Camelia Constantinescu a rămas în relații bune cu Ștefan Bănică Jr de dragul băiatului pe care îl au împreună. Totuși, câțiva ani mai târziu, în 2018, l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei, cerându-i pensie alimentară mai mare. Instanța a stabilit atunci că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă. În plus, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică Jr. și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr

 La începutul anului 2019, Camelia a pierdut un alt proces, de data aceasta cu o bancă, motiv pentru care a ajuns să fie executată silit.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr

"Camelia Constantinescu, femeia cu care Ștefan Bănică are un băiat, a pierdut procesul cu o bancă din Capitală și a fost execitată silit până la concurența sumei de 72.739,11 euro. Alături de fosta iubită a actorului a fost executat și partenerul acesteia, în calitate de garant ipotecar. Decizia a fost luată în urmă cu 6 luni și pune capăt unui proces care a durat mai bine de 4 ani. Sentința judecătorească include și ”urmărirea imobilului construit din casă de locuit” deținut de către cei doi și este una definitivă, fără cale de atac", anunța wowbiz.ro anul trecut.

WOWbiz.ro vă prezintă o galerie foto cu Camelia Constantinescu, femeia cu care Ștefan Bănică Junior are un băiat, pe Radu Ștefan. Bruneta a preferat mereu să fie o prezență discretă, refuzând să se afișeze la brațul lui Bănică Jr. la evenimente publice, pe vremea când erau împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate