Ea este concurenta de la Puterea Dragostei Grecia care îl place pe Jador! Vezi cât este de frumoasă şi ce spune artistul despre ea! FOTO EXCLUSIV!

Jador, posibilă idilă cu o concurentă de la Puterea Dragostei Grecia? Vezi ce spune artistul!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Jador trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, cariera lui fiind într-o continuă ascensiune. Artistul lansează hit după hit, primeşte o mulţime de propuneri de concerte şi este unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, părere şocantă despre Roxana! Vezi de ce nu s-ar cupla NICIODATĂ cu ea! Atenţie, nu doar din cauza lui Bogdan Mocanu! "Femeile nestatornice" EXCLUSIV!

Pe plan amoros însă, îndrăgitul solist nu şi-a găsit liniştea după despărţirea de Simina. Mulţi foşti concurenţi susţin că acesta ar iubi-o în continuare în secret pe brunetă şi că de aceea nu vrea să cunoască mai bine o altă fată din casă.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Cântăreţul spune însă, ferm, că nu mai este îndrăgostit de frumoasa ardeleancă şi că vrea să formeze un cuplu cu cineva din casă. Dar, acum vine bomba! Nu din casa Puterea Dragostei România ci din emisiunea care se difuzează în Grecia.

Jador, posibilă idilă cu o concurentă de la Puterea Dragostei Grecia? "Christina este o femeie superbă"

Artistului îi place o concurentă superbă şi foarte sexy, de profesie model, de pe plaiurile elene, iar aceasta ar fi, la rândul ei, interesată de Jador.

Citeste si: Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea! Vezi dacă i-a dedicat ultima lui piesă! EXCLUSIV!

" Christinei îi place de Jador. Îl simpatizează în mod deosebit şi le-a spus asta şi prietenelor ei", a spus sursa noastră.

Există o singură problemă însă... Domnişoara blondă de la "Power of love" are iubit, chiar favoritul din casa Greciei, iar cântăreţul nu vrea să facă nicio mişcare în aceste condiţii.

" Christina este o femeie superbă, e evident pentru toată lumea. Este genul meu, e finuţă, şi aş vrea să o cunosc mai bine, doar că nu în contextul actual. Are iubit, iar pentru mine asta înseamnă că nu este disponibilă. Când sau mai bine zis dacă se va despărţi de prietenul ei, aş fi încântat să stau de vorbă cu ea", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Jador, adevărul despre relaţia cu Cristina Pucean! "Este sexy, amuzantă şi inteligentă"! Se pare că tânăra vrea la Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

Jador, declaraţie INCREDIBILĂ pentru WOWbiz.ro după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod! "Gest de neiertat!" EXCLUSIV

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Putin, la mâna lui Zelenski. Ucraina îl va strânge cu ușa

E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies