Ea este concurenta de la Puterea Dragostei Grecia care îl place pe Jador! Vezi cât este de frumoasă şi ce spune artistul despre ea! FOTO EXCLUSIV!

Jador, posibilă idilă cu o concurentă de la Puterea Dragostei Grecia? Vezi ce spune artistul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Jador trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, cariera lui fiind într-o continuă ascensiune. Artistul lansează hit după hit, primeşte o mulţime de propuneri de concerte şi este unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador, părere şocantă despre Roxana! Vezi de ce nu s-ar cupla NICIODATĂ cu ea! Atenţie, nu doar din cauza lui Bogdan Mocanu! "Femeile nestatornice" EXCLUSIV!

Pe plan amoros însă, îndrăgitul solist nu şi-a găsit liniştea după despărţirea de Simina. Mulţi foşti concurenţi susţin că acesta ar iubi-o în continuare în secret pe brunetă şi că de aceea nu vrea să cunoască mai bine o altă fată din casă.

fara descriere

Cântăreţul spune însă, ferm, că nu mai este îndrăgostit de frumoasa ardeleancă şi că vrea să formeze un cuplu cu cineva din casă. Dar, acum vine bomba! Nu din casa Puterea Dragostei România ci din emisiunea care se difuzează în Grecia.

Jador, posibilă idilă cu o concurentă de la Puterea Dragostei Grecia? "Christina este o femeie superbă"

Artistului îi place o concurentă superbă şi foarte sexy, de profesie model, de pe plaiurile elene, iar aceasta ar fi, la rândul ei, interesată de Jador.

Citeste si: Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea! Vezi dacă i-a dedicat ultima lui piesă! EXCLUSIV!

"Christinei îi place de Jador. Îl simpatizează în mod deosebit şi le-a spus asta şi prietenelor ei", a spus sursa noastră.

fara descriere

Există o singură problemă însă... Domnişoara blondă de la "Power of love" are iubit, chiar favoritul din casa Greciei, iar cântăreţul nu vrea să facă nicio mişcare în aceste condiţii.

"Christina este o femeie superbă, e evident pentru toată lumea. Este genul meu, e finuţă, şi aş vrea să o cunosc mai bine, doar că nu în contextul actual. Are iubit, iar pentru mine asta înseamnă că nu este disponibilă. Când sau mai bine zis dacă se va despărţi de prietenul ei, aş fi încântat să stau de vorbă cu ea", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate