Ea este femeia care are mereu grija de Mihaita Nesu! Vezi aici cu ce se ocupa Maria

Mihai Nesu a participat la un bal caritabil pentru ajutorarea copiilor cu probleme neuromotorii.

Autor: Matei Vaihan

Dupa cumplitul accident in urma caruia a paralizat de la gat in jos, Mihai Nesu si-a infiintat o fundatie prin care sa ajute copiii cu probleme neuromotorii.

Recent, la Oradea, 

a avut loc un bal al notarilor din oras, la care cei 200 de invitati au donat diverse sume pentru ajutorarea celor aproximativ 60 de copii cu probleme neuromotorii tratati si sprijiniti de Centrul de recuperare si recreere Sfantul Nectarie, detinut de fostul fotbalist Mihai Nesu prin fundatia sa.  ”Este bucuria cea mai mare din viaţa mea, pot să zic. Aceşti copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiţie, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei şi, când întâmpinăm greutăţi, să le întâmpinăm şi noi aşa, cu zâmbetul pe buze, la fel ca ei, iar atunci vieţile noastre ar fi mult mai frumoase şi mai fericite",  a declarat Nesu, care a avut tot timpul langa el o femeie imbracata intr-o eleganta rochie albastra.
Acesta i-a tinut microfonul in timp ce a vorbit si a stat langa el la masa, in timpul dineului. Femeia respectiva se numeste Maria Bacaran si este director executiv la Fundatia lui Nesu, colaborand de cativa ani cu fostul fotbalist.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Masura radicala luata de fotbalistul care l-a accidentat involuntar pe Nesu! Vezi ce a ajuns sa faca Alje Schut

Interviu emotionant cu Mihai Nesu, in exclusivitate, la WOWbiz! La sase ani de la accidentul care l-a lasat paralizat, Nesu a facut marturisiri emotionante: ”Ii multumesc lui...

Ce s-a ales de Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu! L-a părăsit în 2012, după ce a rămas paralizat, iar acum...

Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cel mai mare secret al Vaticanului a fost dezvăluit. Informația face înconjurul lumii

Ce s-a ales de Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu! L-a părăsit în 2012, după ce a rămas paralizat, iar acum...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies