Ea este iubita lui Andy de la Puterea Dragostei! Bruneta este mai în vârstă decât el și are doi copii

Gabriela, noua iubită a lui Andy de la Puterea Dragostei, este extrem de sexy. Bruneta are doi copii și e mai mare decât fostul concurent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Andy, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a stârnit interesul a mii de femei în timp ce participa la show-ul de la Kanal D. A avut o relație cu Roxana, însă certurile repetate au dus la inevitabila despărțire. Acum, însă, el a început să se afișeze cu o brunetă extrem de sexy și se spune că ar fi extrem de îndrăgostiți.

fara descriere

”Nu au stat nicio secundă departe unul de celălalt. E clar, sunt îndrăgostiți”, ne-a spus un martor al momentelor petrecute de Andy într-un club din București, concurentul de la ”Puterea Dragostei” mergând acolo însoțit de o domnișoară brunetă, frumușică, care purta o rochie animal print care nu ascundea amplitudinea bustului.

„Au dansat împreună, au stat unul lângă celălalt, au vorbit și au râs toată seara. Au și băut ceva, iar apoi când au plecat, au făcut-o ținându-se de mână. E clar că între ei e ceva, chiar dacă păreau că nu vor să se afișeze, să își asume relația”, ne-a mai spus sursa citată.

Citeste si: Plușica a pozat în pat, dar a lăsat să se vadă prea mult! Concurenta de la ”Puterea Dragostei”, imagini prea sexy după despărțirea de iubit

Citeste si: E incredibil ce se întâmplă la castingul pentru Puterea Dragostei 2! Bruneta asta sexy a "zăpăcit" toţi bărbaţii! Vezi imagini cu aspiranţii la statutul de concurent! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Cine este iubita lui Andy de la Puterea Dragostei!

Femeia cu care s-a afișat Andy în club se numește Gabriela și este extrem de sexy, așa că nu este de mirare că l-a cucerit. Bruneta are doi copii, fiica ei cea mare având 16 ani. E clar că ea este mai mare decât Andy, care are doar 21 de ani. Cu toate acestea, este imposibil să-ți dai seama câți ani are ea, părând foarte apropiată de vârstă de fostul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate