Ea este tânara care a cheltuit peste 35.000 de lire pentru a arăta ca păpușa Barbie! Are doar 20 de ani și arată bestial

Gabriela Jiráčková și-a dorit dinototdeauna să semne cu o păpușă.

Tânara care seamană cu o păpușă Barbie
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Gabriela Jiráčková este o tânără din Praga, Cehia. În vârstă de 20 de ani, fata și-a dorit să semene cu o păpușă Barbie și a cheltuit aproximativ 35.000 de lire pentru a arăta în acest mod. La momentul actual, păpușa de Cehia arată bestial și are o comunitate mare de urmăritori pe rețelele de socializare. 

Tânara care seamană cu o păpușă Barbie

Gabriela Jiráčková este o cântăreață și un model cunoscut, dar încă de când era mică, aceasta și-a dorit să arate ca o păpușă. La vârsta de 17 ani, Gabriela și-a făcut prima intervenție chirugicală, și-a mărit bustul de la cupa D la cupa H. În luna octombrie a acestui an, tânara a decis să își mai facă o operație, de la cupa H a trecut la cupa J, bustul ei arătând perfect rotund. Aceste două intervenții au costat 6 400 de Lire. 

Citeste si: Ea este tânara din Bulgaria care vrea să aibă cele mai mari buze din lume! Andrea Ivanova arăta total diferit înainte de operațiile estetice

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Adina, ”păpușa de la Glina”, pleacă la Dubai! A devenit model internațional dar locuiește tot lângă groapa de gunoi

Ulterior, ea a mai decis să apeleze la mai multe intervenții. Astfel, Gabriela și-a modificat forma buzelor, dar și conturul feței. Pentru a elimina ridurile de expresie, și-a injectat Botox în zona frunții, iar toate aceste intervenții au costat aproximativ 35.000 de Lire, sumă investită în ultimii trei ani.

Tânara care seamană cu o păpușă Barbie

Eforturile sale nu au fost trecute cu vederea, pentru că Gabriela are o comunitate impresionată pe rețelele de socializare.

Pe contul său de Instagram, păpușa de Cehia are peste 65 000 de fani, iar zeci de persoane îi comentează zilnic la fotografiile postate. De asemenea, o serie de companii producătoare de produse cosmetice și-au manifestat dorința de a colabora cu tânara. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies