Echipa României, condusă de Faimoși, a devenit campioană mondială la Kempo! Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au făcut show în ring

Mirel Drăgan și Yamato Zaharia, doi dintre cei mai iubiți Faimoși de la Exatlon, au plecat, alături de o întreagă delegație română, la Campionatele Mondiale de Kempo din Portugalia.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Acolo, echipa României, cu cei doi Faimoși în lot, a reușit o performanță greu de imaginat, reușind să ocupe primul loc în lume, memrbii echipei tricolore reușind să devină campioni mondiali, concurând cu 78 de țări și alți 5200 de sportivi.

Citeste si: Mirel Drăgan și Yamato Zaharia au ”evadat” din România! Ce fac cei doi Faimoși de la Exatlon

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, dezbrăcat de Anca Surdu! Avem DOVADA FOTO

Citeste si: Mirel Drăgan şi-a ”tocat” adversarul! Declarații EXCLUSIVE ale Faimosului, după luptă

”Nu pot spune cât sunt de onorat să am acest steag pe umeri și cât de mândru sunt că sunt român, că am reușit, alături de echipa României, alături de prietenii mei, să ne clasăm pe prima treapă a podiumului”, ne-a spus, imediat după ce s-a finalizat ceremonia de decernare a premiilor, Mirel Drăgan, el reușind să câștige șase meciuri la categoria 77 de kilograme. La fel de fericit era și Yamato Zaharia care, după două intervenții chirurgicale, una mai complexă decât alta, a reușit să revină în lupte și, mai mult decât atât, să o facă cu succes. ”Mă bucur că am putut lupta, că am avut succesul necesar pentru a ajuta echipa României”, ne-a spus, modest, și Faimosul Yamato Zaharia, el reușind să câștige nu mai puțin de cinci meciuri în doar două zile, la categoria lui, 71 de kilograme.

Competiția, desfășurată pe 18 suprafețe de luptă, cu meciuri care s-au desfășurat și în ring, și în cușcă, a adus lotului României, condul de Amatto Zaharia și format din  Mirel Drăgan,Yamato Zaharia, Gabriel Boroș, Eugen Preda, Cătălin Bodirlă, Alexandru Irimia, Marin Beleciu, Claudiu Dimache,Yani Zaharia, Ștefan Mihăilă, primul loc pe națiuni la Full-Kempo.

”Speram să reușim să facem, din nou, o echipă invincibilă și, pare-se, cu toate că am suferit accidentări la Exatlon, și eu, și Yamato, ne-am descurcat de minune la campionatele mondiale. Sunt fericit”, ne-a mai spus Mirel Drăgan.

Vezi o galerie foto de senzație, de la Campionatele Mondiale de Kempo care au avut loc în Portugalia, loc în care Faimoșii Mirel Drăgan și Yamato Zaharia au adus aurul României, doar pe stirilekanald.ro!

 

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: