Yamato Zaharia, intervenție chirurgicală de urgență! Era singura șansă a Faimosului să își continue cariera sportivă! Declarații EXCLUSIVE

Abia întors din Tunisia, Faimosul Yamato Zaharia a fost spitalizat de urgență și a ajuns pe masa de operație, fostul concurent de la Exatlon fiind într-o situație limită.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, de-a lungul Exatlonului, faimosul Yamato Zaharia a avut, mai tot timpul, probleme de respirație din cauza cornetelor nazale, iar acum a decis să le opereze pentru a-și putea continua cariera sportivă.

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia a fugit din România! A ajuns în deșert și trăiește ca beduinii | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cristi Pulhac de la Exatlon a rămas fără bani, după ce a fost neplătit un an la Petrolul Ploieşti: „Nu am recuperat niciun ban nici acum!”| DEZVĂLUIRI

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Fratele lui Yamato Zaharia a început antrenamentele pentru Exatlon! Yani este decis să ”rupă” în următorul sezon

Acum însă, pentru a putea să își continue cariera de luptător de Kempo, Faimosul Yamato Zaharia a decis să se opereze, în regim de urgență. Astfel, întors din Tunia, de la un stagiu uriaș de pregătire în Kempo, Yamato Zaharia a mers la spital. ”I se face o intervenție chirurgicală cu anestezie generală pentru deviație de sept plus micșorarea cornetelor nazale care sunt atât de inflamate încât pe o nară nu intră aer deloc, iar cealaltă funcționează doar 10-15%. El așa, oxigenându-se minimal, a concurat timp de patru luni, a jucat peste 150 de meciuri și a avut 8 recorduri de traseu din care unul a fost record pe toate țările”, le-a spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia, acum cateva minute in premiera reporterilor WOWbiz.ro.

fara descriere

"Căile respiratorii erau atât de blocate încât nu știu cum putea să mai stea în picioare, dar să mai și lupte sau să alerge", spune Dr. Cătălin Udroiu, medicul care a intervenit de urgență.

După Exatlon, Yamato Zaharia mai fost operat o dată

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană. ”I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată”, ne-a spus, pe atunci, Amatto Zaharia. ”Sper ca efectele intervenţiei să fie maxime şi să nu ajung să fiu operat. Acum, mă simt bine, am scăpat de dureri. Tot ce sper este să mă fac bine cât mai repede”, a rpecizat, la externare, după operația de la coloană, Yamato Zaharia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate