Eduard Novak, campionul paralimpic la ciclism, isi face casa de vacanta in Busteni. De azi, a devenit cetatean de onoare a urbei prahovene!

Eduard Novak, ciclistul paralimpic medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra, isi va petrece vacantele in Busteni.

Distribuie pe:

fara descriereCarol Eduard Novak, singurul roman medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra, din acest an, a devenit de azi, cetatean de onoare al orasului Busteni. Emanoil Savin , primarul orasului prahovean, i-a inmanat lui Novak diploma de cetatean de onoare, la eveniment fiind prezenti, pugilistul Lucian Bute si Alina Dumitru, campioana olimpica la judo. In afara diplomei, Novak va primi si 500 de metri patrati de pamant, pe care-si va putea ridica o casa. “E ca un vis frumos. Cred ca imi voi face o casa de vacanta aici! Stiu ca voi avea vecini foarte cunoscuti, precum Lucian Bute, Alina Dumitru, Ilie Nastase, Ionel Ganea si multe alte personalitati ale culturii si muzicii romanesti”, a declarat emotionat Eduard Novak.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate