Ei sunt cei mai bogati ministri din noul guvern

Noul cabinet va avea 27 de ministri, unii mai bogati decat altii. Daca unii stau bine la capitolul case si terenuri, altii insa au conturile pline.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Premierul Victor Ponta a declarat ca va anunta miercuri numele ministrilor care vor face parte din noul Guvern. Totusi, partidele care vor forma Executivul au anuntat deja propunerile lor. Din lista celor 27 de ministri, conform declaratiilor de avere depuse in ultimele luni, iata care sunt cei mai avuti:

fara descriereDan Nica, propus pentru functia de ministru al Comunicatilor, are 475.447 de euro stransi in diverse conturi.

fara descriereInsa, la capitolul avere, cel mai bogat ministru pare a fi Gabriel Oprea.Conform declaratiei  de avere depuse in luna octombrie, cand a candidat la Senat, Gabriel Oprea avea terenuri in Voluntari, judetul Ilfov, o casa in Voluntari, doua case in Bucuresti, doua apartamente in Bucuresti, o casa de vacanta in Constanta si un spatiu comercial in Capitala. Gabriel Oprea are doua masini, un Mercedes din 2007 si un Volkswagen din 2012, bijuterii de 10.000 de euro, tablouri si icoane de 50.000 de euro. Oprea are in conturi circa 180.000 de euro.

fara descriereDan Sova, propus pentru functia de ministru coordonator pentru proiecte de infrastructura are in conturi circa 170.000 de euro. Sova detine doua case in Bucuresti si una in Ciolpani, Ilfov. Sova are o colectie numismatica impresionanta, evaluata la 15.000 de euro.

fara descrierePuiu Hasotti, ministrul culturii, pe langa cele doua case pe care le are in Constanta, are in conturi circa 146.000 de euro.

fara descriereDaniel Chitoiu, propunerea pentru Ministerul Finantelor, are un teren si o casa in Bucuresti, bijuterii de 14.000 de euro si peste 90.000 de euro in conturi.

fara descriereIulian Iancu, ministrul propus pentru Energie, are patru terenuri , din care unul in Bucuresti, o casa si un apartament in Capitala. Iancu are in conturi circa 22.380 de euro si bijuterii de 7.000 de euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate