El e bărbatul care a tâlhărit-o pe fata din Alba Iulia în scara blocului! Fusese eliberat din puşcărie acum două luni

Un incident şocant a fost surprins de camerele de supraveghere instalata în scara unui bloc din Alba Iulia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

O tânără de 20 de ani a fost atacată cu brutalitate şi tâlhărită în doar câteva secunde. Imaginile au devenit virale.

Bărbatul este recidivist! Suspectul se numeşte Nicolae Tiberiu Drăgoi şi a fost condamnat anterior pentru tâlhărie şi tentativă de viol. Fusese dat în urmărire generală, prins şi închis în 2017. Drăgoi a făcut cerere de eliberare condiţionată, iar în septembrie 1018 a fost eliberat, beneficiind şi de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”,au declarat reprezentanţii IPJ Alba. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

7 tipuri de sex pentru cuplurile de lunga durata

Are 20 de ani, a făcut operaţii estetice, dar oamenii îi spun că s-a mutilat pe viaţă! Cum arată în realitate tânăra care a devenit o spaimă pe internet

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

SUTE DE MII de români vor să se vaccineze! Înscrieri masive în doar două zile

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies