Are 20 de ani, a făcut operaţii estetice, dar oamenii îi spun că s-a mutilat pe viaţă! Cum arată în realitate tânăra care a devenit o spaimă pe internet

O tânără din Iran a dorit să fie în atenţia publicului, aşa că şi-a schimbat înfăţişarea total. Modul în care s-a afişat a atras comentarii negative.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre Sahar Tabar, o tânără de doar 20 de ani de origine iraniană care a dorit să ajungă în atenţia publicului, pentru a se transforma într-o ”vedetă”. Evident, tânăra a reuşit să atragă atenţia celor din jur, dar a şi primit comentarii negative şi critici dure.

Sahar Tabar a vrut faimă şi a avut parte de ea, dar nu pentru mult timp. În imaginile pe care le-a postat pe social media, tânăra de 20 de ani apare cu o figură horror, de speriat, care ar putea să sperie uşor. Însă, adevărul este altul. Sahar nu arată nicidecum aşa cum afişează în fotografiile de pe reţelele de socializare, ba chiar exagerează, editându-şi pozele şi apelând la diferite tehnici de make-up pentru completa transformare.

Însă, Sahar Tabar a recunoscut public că şi-a făcut intervenţii estetice la nivelul buzelor, nasului. De asemenea, a apelat şi la liposucţie. În realitate, tânăra de 20 de ani este frumoasă şi nu seamănă nicidecum cu ”personajul” pe care ea l-a creat, chiar dacă a vrut să semene cu Angelina Jolie. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate