El e iubitul secret al Ancăi Sigartău! Dragoş Pandele a fost primit în familia actriţei!

Amicii lui Dragoş Pandele ştiu că el e iubitul secret al Ancăi Sigartău.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că el e iubitul secret al Ancăi Sigartău. Actriţa care a fost la Asia Express împreună cu fiul ei, Teodor, a avut o viaţă sentimentală agitată. Sigartău fost măritată cu tunisianul Tito Abaab, căruia, pe lângă Teodor, i-a mai dăruit doi copii, pe Sonia şi Iosif. După o căsnicie infernală, Sigartău s-a despărţit de Abaab şi s-a implicat într-o relaţie cu un psiholog american, Jeffrey Boyles, dar s-a separat şi de acesta. (vezi cum arată actuala iubită a lui Tito Abaab)

Citeste si: Anca Sigartău a fost diagnosticată cu o tumoră! S-a vindecat miraculos

Citeste si: Fiul Ancăi Sigartău are o soră secretă! Riana este fiica dintr-o altă relaţie a tatălui lui Teodor!

Citeste si: Anca Sigartău, mesaj dur după eliminarea din emisiune: „O lume plină de nesimțiți și lichele”

El e iubitul secret al Ancăi Sigartău. A avut o căsnicie traumatizantă

Actriţa a lăsat să se înţeleagă că Tito ar fi bătut-o în timpul căsniciei. “Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din ruşine sau din dorinţa de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul faţă de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns şi chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlauntrul meu plangeam în hohote!", a mărturisit Sigartău în revista Tango.

fara descriere

El e iubitul secret al Ancăi Sigartău. Au fost împreună la botezul nepoatei actriţei

Se ştie că el e iubitul secret al Ancăi Sigartău. de ceva vreme, actriţa pare să-şi fi regăsit grija alături de Dragoş Pandele, despre acre presa a relaztat că este consilierul ei privat, pe vremea când aceasta era manager la Teatrul din Bacău. “În urma organizării unui festival de teatru la Bacău, a fost acuzată că a dirijat o parte din banii publici către un ONG din Bacău, în beneficiul consilierului ei privat, Dragoș Pandele. În fața presei, Dragoș Pandele a confirmat, menționând că a fost plătit cu un comision din sponsorizările pe care le-a adus în cadrul festivalului”, scria presa. Pandele este deja considerat un membru al familiei. La botezul fetiţei Soniei, fata lui Sigartău, el a venit ca partener al actriţei şi a participat la poza de familie realizată la eveniment.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate